mandag 7. juni 2010

Hola, que tal.....!!


Golf -konkurranse....en nødvendighet. Og vi tok oss selvfølgelig tid til 2 konkurranser.......:)


Nok en runde med solings......:)



.....og matings:)



Benalmedena by night. Utsikt fra hotellrommet.


Unge Slungård frister med en dukkert.....



....i bølgesuset:) Ble ikke noe bading for min del....noen måtte jo fotografere også! At vannet var forholdsvis kjølig gjorde vel ikke badingen mere fristende!


Her kommer et lite livstegn fra varmere strøk! Vi lever som nevnt livets late dager i Spania, nærmere bestemt solkysten ved Malagá.

Vi kan vel ikke få det stort bedre enn det vi har nå. Det er bare Synne-mor som mangler på total tilfredsstillelse. Hotellet er over all forventning, med bra renhold og stille netter slik at vi får sovet godt.....og vel så det. Maten er også bra, med bufféer på kveldstid med alt mulig av ulike retter....og desserter ikke minst!!! I tillegg ligger vi bare noen få meter fra stranden og heller ikke langt unna muligheten for litt shopping. Et supermarked ligger rett over gata, hvor de selger alt av vin og brenneviner til en billig penge......alt for billig penge igrunn.....:)

SÅ med dette grunnlaget blir disse dagene våre bekymringer sånn omtrent som dette;

- Skitt, vi rakk ikke frokosten før kl. 10.00...... sov så godt.....!

- Skal vi velge rød eller hvitvin til maten kjære?

- Tar vi med faktor 10 eller 20 på stranda......okei 20....det er jo såååå varmt :)

- Oiii, har helt glemt å SE PÅ KLOKKA idag, er vi sulten og klar for en lunsj kanskje?

- Må passe på så vi ikke kommer for sent til massasjen ikveld da.....!


Så dere skjønner at vi klager så absolutt ikke over tilværelsen for tiden. Vi har det helt supert og er vel vitende om at dette har vi faktsik fortjent nå!! Det er en grunn for at vi befinner oss her, og tror og håper dette kan være en motivasjonsfaktor til å "kjempe kampen" videre når vi kommer hjem igjen........til verdens herligste tuppe......som vi selvfølgelig begynner å savne myyye allerede. Har fått tilbakemld på at hun har det toppers hun også, og det er mye som skjer rundt henne! Vi har selvfølgelig mange å takke som har gitt oss muligheten til å få til denne turen, ingen nevnt ingen glemt!!!!!!
Forresten så HAR jeg ærlig talt faktisk én bekymring som kunne ødelagt hele turen for min del. Første kvelden vi sto på terassen og titte på utsikten, raste det en skygge nedover forbi meg. Vi bor til info i 8`nde etasjen. Denne "skyggen" viste da seg å være en gekko(!) som ikke akkurat kan sies å være av mine største interesser. MEN foreløpig er det et engangs tilfelle.....!!
Så de siste dagene har altså kort fortalt gått med til soling, soling, bading, litt shoppings, mye god mat og drikke, massasje, mini-golf spilling.....etc.....!
Avslutte dermed denne bloggen med ord fra Kine Hellebust som passe godt inn i denne tilværelsen vi lever i nå: " DET HANDLE OM Å LEVE.....!"
Adios amigos......:)

fredag 4. juni 2010

Hasta la vista......:)

Som sagt, så gjort! Nå står vi altså snart på farten til varmere strøk. Det vil si det gjelder bare meg og Jon Håkon. Synne skal passe damene på avlastninga ei hel uke til ende.....og vel så det. Gleder meg ikke veldig til å være vekk fra Synne "så lenge", men samtidig kjenner jeg det skal bli godt å få koble av klokke, matpumpe, medisiner etc etc over en hel uke. Rart å tenke på at det er snart 3 år siden vi har hatt en hel uke selv til rådighet, men samtidig har tiden gått utrolig fort.

Reisemålet er Benalmadena, nært Malaga for de som er kjent på solkysten av Spania. Det blir nok ikke bare slaraffenliv på stranda kjenner jeg oss to rett......det må helst skje noe:) Blir godt å ta dagene som de kommer, og gjøre akkurat det vi har lyst til. Håper å komme tilbake med litt ekstra energi++ i bagasjen.....hvis det blir plass:)

Grunnen til at vi kan tillate oss en slik tur, er vissheten om at Synne har det trygt og godt der hvor hun skal være. Vi har fått til en ordning slik at de kjører og henter henne i bhg de dagene hun har plass der, så det blir nok bra:)

Ellers får vi også hjelp fra gode naboer til å vanne katta, ta inn plantene og mate posten :) Mange takk for det. Det ble ikke så enkelt å dra fra katta nå som det har kommet en liten en til. Men det skal nok gå bra!

Så nå bærer det om ikke lenge framover å få levert Synne hos damene der, så drar vi to på Stjørdal på bursdagsfeiring! Flyet letter 06.00 imorgen tidlig, så det blir en tøff start på ferien!
Og når vi først nevner bursdag, kan jeg ikke annet enn å avslutte dagens blogg med å sende en stoooooooor bursdagsklem til fadderbarnet Signe som fyller 2 år idag!!! HURRA FOR DEI vennen:) Vi har feiret henne på forskudd på onsdagen, og tuppene "fant da tonen" kan man si:)

Så da er det bare for meg å ønske oss selv en god tur......og god helg til dere som orker å være her hjemme i trønderværet. Gud velsigne dere:)