onsdag 15. juni 2011

Venter fortsatt på svarene


Lilleputthammer var toppers. Synne storkoste seg i parken.


Det har gått alt for lang tid siden siste blogg, men det har jo en viss sammenheng med at ting igjen går vår veg. For nå er vannkoppe-alarmen avblåst, selv om vi fortsatt ikke har fått noe godt svar på om det var vannkopper eller ikke. Men de røde prikkene er borte, og vi er atter tilbake til den normale hverdagen.



Men vannkoppe-svar er ikke det eneste vi venter på når det gjelder St. Olavs for tiden. Synne er fortsatt tett, og det er tatt en avgjørelse på at vi skal fjerne mandlene. Det tror jeg vil lette hverdagen hennes mye. Har selv tatt mandlene, og vet hvor mye ulumskheter disse kan forårsake. For tiden er matlysten langt i fra på topp, og hun sover heller ikke godt om nettene. Det jobbes hele tiden med å få nok luft. Så håpet er at kirurgene på St. Olavs så raskt som mulig finner plass til henne på timeplanen.


Tross alt rotet i vår, går Synne for full maskin for tiden. I barnehagen skryter de av henne i forhold til framskrittene hun har gjort, og på hjemmebane skjer det noe hele tiden. Både språkmessig og fysisk er hun i rivende utvikling, og det merker nok alle sammen. Både liten og stor sovner godt om kveldene.


Et sentralt tema i huset nå om dagen, er familieforøkelsen som rykker stadig nærmere. Vi har nå omtrent en måned igjen før lillebror skal se dagens lys. Synne er veldig opptatt av det som skal skje, men verner samtidig om sine egne ting straks det blir snakk om at det kan lillebror få låne eller bruke. Blant de voksne er det navnedebatten som gjelder. Svaret kommer snart.......


Eller så har familien Slungård gjennomført det som nok blir årets ferietur. Selv med noen småsjabre turdeltakere, satte vi kursen for Hafjell og Lilleputthammer. I to dager løp Synne fra aktivitet til aktivitet, og det var ingen tvil om at dette ble fullklaff. Hun storkoste seg, og været var helt nydelig. Langt unna det vi ser på tv-skjermen fra Gudbrandsdalen i disse dager. På tur hjem besøkte vi gammeltante Randi på Tolga, og der rakk hun å sjarmere østerdalingene i senk.


Stas med karusell, i hvert fall for den som er liten.


En annen ting som har opptatt Synne litt i det siste er o-løp. Hver onsdag deltar Synne og pappsen på orientering, og i kveld var det Brennmyra som var stedet. Sammen med Marius og Ingeborg la vi ut på leting etter poster, og det er stor stas å være ute. Nå skal det sies at tålmodigheten blir satt på prøve når vi skal delta i o-løp med to nysgjerrige og oppfinnsomme damer. Men for oss er det nok at Synne koser seg ute i naturen. Tiden er ikke det viktigste, selv om vi innerst inne mener at det viktigste er å vinne :-)

I morgen er det sommeravslutning i barnehagen, og vi setter kursen mot Nøstermoen og Vikvarvet. Her blir det grilling og aktiviteter for store og små. Vi gleder oss allerede, både til i morgen og alt det spennende som skal skje i Uglemsmoen 25 i sommer.