torsdag 23. desember 2010

Julehilsen fra Synne.....& co!


Pepperkakehuset :)



Pepperkakepyting



Fineste juleblomsten:)

DA er julen her, og det som ikke er "klart" av julebakst, vask og styr, forblir urørt!

Synne har nok oppfattet det meste av budskapet med julen, som da går på nisse, nissegrøt, juletre og ikke minst julegava. Det er vel derfor vi feirer jul, er det ikke? :) Veldig artig å se Synnes forventninger, spenninger og gleder, og vi voksne lar oss rive med innimellom. Hun har fått tatt del i julestria med det som barn bruker flest, med kalender, appelsin med nelliker, baking, pynt av både pepperkaker og pepperkakehus. Rød og grønn melis har blitt en hit her i huset:) Det som er så synd er at hun ikke vil spise hverken pynten eller kakene. Håper det kommer med årene det også, så til dere foreldre der ute som synes det kan bli vel mye godterier i disse juletider, la dem kose seg med det!!!!! Igår pynte vi juletre med stor iver, og det var med liv og lyst det ble pyntet. Etter 5 min hang omtrent 10 av 15 kuler på den samme grenen, innenfor en radius på 20 cm :) Herlig!!

I skrivende stund er Synne og pappsen på julerunde, mens jeg skulle få vasket litt. SÅ her sitter jeg......!!:) Mye triveligere å bruke litt tid på bloggen, enn å stå på hodet i vaskebøtta. Men må vel til å begynne snart. I går hadde vi en runde på Stjørdalen, hvor høydepunktet var da vi var på låven med grøt til nissen hos mormor. Det er en trivelig tradisjon hvor mine søsnkner med familier møtes til grøt, og restene av den går da til nissen på låven. Og denne gang, som alle andre år, hadde nissen med gaver til barna. Rettere sagt nissene, for første gang var det både nissekaill å nissekjerring på låven:)

Nå er ribba plassert trygt i ovnen, siste finpuss skal gjøres, så senker roen seg her i Uglemsmoen 25. Vi venter på bestemor, bestefar og tante Inger Heidi fra Tydal som skal feire julaften sammen med oss. Synne har vært med å lagt alle julegaver under treet, så den store spenningen blir nok utløst etter middagen er fortært!

Så da er et bare for meg, på vegne av oss alle sammen, ønske dere alle små og store
EN RIKTIG GOD JUL! Kos dere med god mat og familikos!

Legger med en liten film, på skrå, som viser Synnes iherdige juletrepynting:)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar