søndag 16. mai 2010

Livets gang!

Ja, da var det vel på tide med en liten blogg igjen da kanskje.
Mye har hendt siden siste blogg, og det på godt å vondt. For å ta det viktigste først, så er vår lille frøken fortsatt i full fart inn i framtiden. Hun utvikler seg stadig i positiv retning og gleder titt og ofte mamma og pappahjerte med sine nye kunnskaper både verbalt og fysisk:) Det er en aktiv liten frøken som ikke lar seg stoppe av livets prøvelser, men ser samtidig sine begrensninger der hun må. Ikke rart vi er stolt av Synne-tuppa vår!!
Samtidig med Synnes framgang har vi nok en gang fått prøvd oss på livets harde realiteter. Sist onsdag var vi på ultralyd, da jeg var 12 uker på veg. Men der fant de dessverre intet liv i fosteret, så da var det bare å dra hjem og følge naturens gang. Det blir liksom ikke helt slutt på motgangen føler vi. Men det er bare, nok en gang, å brette opp.......!! Nå gleder vi oss med Maren og Per Gunnar som for et par dager siden fikk en stor, liten gutt. Lykke til i livet Olaf!!

Siste par ukene har Synne fått mange fine opplevelser. Forrige søndag var vi på gårdsbesøk hos Hilde og Kim i Øverbygda. Her fikk vi hilse på lam og kalver. Det var storstas for liten og stor!! Det ble gråt da vi skulle dra, så det er vel et godt tegn:)
Sist torsdag var Synne og pappan på o-sportens dag på Åsbaret. Ikke mindre interesant det heller. Stas å finne poster, og se hva naturen har å by på.
Ellers har også Synne fine dager i barnehagen sammen med små og store som hun setter stor pris på. Nå ser det endelig ut som været spiller på lag, så det går an å få av de tyngste vinterklærne!! For her har vi hatt snø helt til det siste. 11 mai lå det helt hvitt her, så NÅ er vi klar for vår og sommer altså!!!

Det store her for tiden er "tampelin"!
Synne har fått smaken på trampoline og har fått muligheten til å prøve både her og der. Dette har nå selvfølgelig ført til at vi har gått til innkjøp av dette.........monsteret av et byggesett!! Men nå står det som et landemerke her på eiendommen. Dette er Synne vel uvitende om......så nå er det bare å kle på seg og ut å overraske tuppa med "tampelin":)

Imorgen er det 17 mai, og barnas dag!!! Her holdt 17 mai på å bli avlyst da jeg skulle finne igjen bunadsskjortene jeg hadde vasket opp her forleden. Sammen med disse hadde det sneket seg med en Synne-body, hvit med en liiiten rosa blomst på, og for første gang i vasken......!! JA dere har gjettet riktig!!! ALT var rosa!!!! Så det ble rett på kloring++++ Men det gikk bra tilslutt, og de er tilnærmet hvite igjen:) Så da blir det bunad på Synne og så får vi se hva dagen bringer av høydepunkter! Vi gleder oss på Synnes vegne iallfall. Forøvrig har vi fjorårets 17 Mai-feiring liggende på minne. Da sto vi på slottsplassen sammen med mange mange tusen. DET var en opplevelse for livet, vi er glad vi har opplevd:)

Idag venter vi besøk av Stine og jentene....vi gleder oss:)
Nå skal jeg og Synne ut å bivåne "monsteret" i hagen. Håper og tror det faller i smak hos frøkenen:)

God 17 Mai til alle små og store. Måtte dere sette masse is til livs:)

2 kommentarer:

  1. Hei dere,

    uff det var trist lesing dere... Håper det går greit ellers og at motet holdes oppe. Aldri lett å vite hva man skal si og ikke si når noen opplever noe vondt, så lar det henge litt i luften... Veldig kjekt å lese om Synne og regner med hun storkoser seg på trampolinen:-))

    Klem fra Tone

    SvarSlett
  2. Hei. Hvordan går det med dere nå?

    SvarSlett