tirsdag 6. juli 2010

På tide med en oppdatering!

Ja, her kan vi vel si det har vært litt feriemodus den siste tiden. Samtidig med at det ikke har vært de store forandringene i Synne sin tilværelse. Men nå er det vel på tide med en liten oppdatering.

"Tampelin`", sommerens store slager!!

Uansett har vi hatt innholdsrike uker siden siste blogg, fylt med ulike aktiviteter og gjøremål.
For å ta det siste først, så feiret vi sist helg mamma, svigermor og mormor Svanhild sin 70årsdag med hagefest på vikanlandet. Det ble riktig så trivelig kveld, hvor værgudene for en gangs skyld var på vår side. Synne var på avlastning denne helga, men hun var med et par timer og feiret mormor før hun ble hentet.

Mormor og barnebarna!



"Lille Petter edderkopp...."



Søte smådamer :)


Ellers har dagene gått med til mye kos av "litjkattepusen" som nå har fått navnet Pondus. Han blir mildt sagt godt herdet av Synne, men også mye kosing blir det! Som det kommer fram på bildene blir han både lest og sunget for, og maten står det heller ikke på. Så det at Synne innimellom slenger han "veggimellom" og like godt tramper på han, er vel glemt i de gode stundene:)

"Hva sier du? Tok jeg plassen din?"
Trallallallallalla..........!

"E` kare søl" Altså, æ klare sjøl, er det nye valgspråket her i huset. Så da er det bare å la henne få prøve da. Å rett som det er så går det da også bra:)


Synne med overnattingsbesøk av søskenbarn Hanna. Stas ja!

Forrige helg var vi samlet til litt grilling og hos Siv Anita og Jørgen på Gevingåsen. Alltid trivelig å møte gode venner, og itillegg er det artig for barna å treffes. Og når man også blir velsignet med godt vær, kan det vel ikke bli bedre.
Ellers har den siste måneden gått med til alt fra sommerfestival på Årsøya, besøk hos bestemor og bestefar i Tydal + vedarbeid der og sykkelturer med sykkelvogna. For endelig ble det vær og føre for å komme oss ut på sykkelturer, og gjett om det er stas!! Rett som det er spør Synne om vi kan ut å sykle. Vi har vært noen turer til trollparken og sett på alt av store og små dyr som holder til der. Kjempepopulært!!
Itillegg til dette har vi endelig fått oppretta kontakten med Trondsletten i Trondheim. Der holder spiseteamet som er tilknyttet St Olavs til. De har fått hilst på Synne og lagt en liten plan for hva vi skal gjøre videre anng spisetrening. Det er igrunn "lite" de kan gjøre ifht til å få Synne til å spise, her er det bare tiden som kan hjelpe oss. Men de sørger iallfall for at hun får de kaloriene hun skal ha og at alt går forsvarlig for seg på andre måter. Synne har hatt en litt dårlig periode den siste tiden når det kommer til smaking av mat. Hun har slitt litt med infeksjon, slik at matlysten en stund var lik null. Kommer ikke bort fra at dette er slitsomme perioder, for vi følte neste alt det vi hadde jobbet med det siste året var borte på noen få dager. Men nå er hun i form igjen, og da øker tydelig lysten på å smake. Så vi håper pila igjen skal peke oppover på det omerådet!!
Nå er Synne i sin siste uke på barnehagen for dette året. På august starter hun på storbarnsavdelinga med nye spennende utfordringer! Blir nok spennende for både liten og stor tenker jeg:) Vi takker iallfall alle sammen for året som har gått, og gir alle på Småtroll, både barn og voksne, honnør for at Synne har tatt mange små og store framskritt på vegen til en "normal" tilværelse!!
Så med dette sommerlige bilde av Synne i dissa, ønsker vi alle små og store der ute en riktig god sommer!! Selv håper vi å komme oss en liten tur til Namskogan familiepark ila de neste ukene en gang, ellers tar vi dagene som de kommer!
Sommerklem fra Synne, Berit og Jon Håkon

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar