søndag 1. august 2010

Sommeren er kort.....!

Så har vi nådd augusten, og to av tre sommermåneder er overstått. Siste tre ukene har vi stort sett vært på farten, og knapt nok vært hjemme.


Det startet med en på-sparket tur til Østersund med leid campingvogn i tre dager. I tillegg til oss 3, var Synnes søskenbarn Malin med. Både store og små var nok spente på campinglivet, men nå i etterkant kan vi trygt si at det var så absolutt godkjent, og det frister til gjentagelse.


Tuppene koste seg med ballspill!



Lærte seg å disse selv på turen.

Go`pia storkosa sæ på camingferie. Tors`n var selvfølgelig med:)

Nå hjelper det da vel på at vi hadde brukbart vær, så dagene gikk veldig fort med tettpakket timeplan. Som seg hør og vør når man er i Østersund ble både Frøsøn og Jamtli besøkt.


Kompisser :)



Karusell var morsomt.......i en runde!!!!

Nå skal det sies at Frøsøn dyrepark har godt kunne hatt behov for litt oppgradering. Men fungerer greitt for en liten pike som er interessert i alt som rører seg på 4 føtter! Noe som virkelig overrasket meg i positivt fortegn, var Jamtlig. Det kan jeg trygt anbefale alle store å små til et besøk. Det var virkelig en fin og interessant plass!!!!


Måååååål!!! Vi lurte oss til litt fotball mellom alle de fine torpene på Jamtli.

Kort oppsummert, ble turen til Østerled og suksess, og vi kommer nok garantert tilbake. Synne storkoste seg også sammen med Malin, det var lett å se.



Litt på skeiva....men akkurat dette torpet passet oss utmerket. Det er lov å drømme.....:)



Prøvesitter hestevogna.


Da vi kom hjem derifra, var det bare å vaske klær å rydde ut, før det ble pakking til ny tur. Lørdag for 14dg siden dro vi på hytta i Stugudal, med dugnadsarbeid for øye. Så de siste 14 dg har det blitt mye jobbing med hytteprosjektet. Det har blitt drenert til alle kunstens regler, og den største jobben har nok vært å jekke opp hytta for å fjerne gamle pillarer og greve og støpe nye. Når vi snakker 18 pillar-punkt, skjønner de fleste at dette har virkelig vært en storjobb. I tillegg har vi vært 3 søsken med familier som har bodd oppi alt dette rotet. Vi har ikke kunnet bodd i hytta den siste uka, så da har anekset vært alt fra kjøkken, til soverom og garderobe. Dette er en tilstand som fungerer for en stund, men slettes ingen ønskelig situasjon. Nå har vi tre sovet hos bestemor og bestefar i Tydal den siste uka. I tillegg har Pondus og Pippi bodd der. Synne har storkosa seg til tross for rot og kaos, og har hatt hele hytteomerådet som sandkasse. Vi har prøvd å gjort andre ting også oppi alt det mer, så hun har prøvd seg bl.a på hesteridning for første gang. Det endte i protest mot å gå av igjen. I tillegg har hun for første gang prøvd fiskelykken, til stort hell. Det gikk bra så lenge fisken var på avstand!!


Er det dugnad, så er det dugnad!!



En liten avstikker.....:)
En stor jobb ble lagt ned for å grave fram alle 18 pillarene. Og alt for hånd!!
Dagens muldvarp :)

En mini-graver krever en mini-gravør :)


Kjempefin kveld med bøtte og spade ved stugusjøens strand!



Artig!!


Vet ikke hvem som er mest stolt her !?!



Say no more!! Stugudalen - paradis på jord:)


Synne og søskenbarn "Havvall" i fin positur!

LÆTT!!
Nå gjør vi oss klar for hverdagen igjen. Imorgen starter hun på ny avdeling på barnehagen. Nå er det elgstua og storbarn som blir hennes plass det neste bhgåret. Det blir spennende. Morgendagen er også en litt spesiell dag på andre måter også, da jeg og Jon Håkon feirer vårt andre år som mann og kone. Vi er vel skjønt enig om at vi trives såpass godt ilag at vi prøver til et år til! Så da er det bare å se om lagspillet fungerer like godt neste "sesong" også! Hovedpersonen på laget er iallfall i god flyt, og har utviklet språk og fysikk som bare det i sommer. Vekta står fortsatt stand by, men matlysten er ikke så aller værst for tiden. Så da er det bare vente å se hva høsten bringer for hennes del.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar