mandag 6. september 2010

Må starte dagens blogg med å hylle vår snille, gode, herlige prinsesse Synne med sine 3 år idag!! Gratulere så mye med dagen lille venn!! At jeg selv har bursdag samme dag, blir nærmest glemt i all virvaket en barnebursdag medfører :) Men ingenting er bedre enn å få dele dagen sin med verdens beste Synne :)


Kappe og krone hører med feiringa i barnehagen. Stor stas!!
Ja 3 år har altså da gått siden keiserinnen såg dagens lys. 3 ÅR!!! Skremmende hvor fort tiden går, selv om det også har vært mange laange dager de siste 3 årene. Skal ikke gå mer inn på det idag, for de aller fleste som er her inne vet mye av innholdet vårt de siste årene. Men det er klart at sånne dager gir rom for ettertanke og gamle minner dukker fort opp.
Når vi ser hvilken tøff og super jente vi har idag, er det lett å glemme de tunge dagene vi har hatt. Nå gjelder det å se framover, og fortsette å prøve å legge til rette for videre utvikling for tuppa. Hun er så absolutt på tur "opp og fram"! Mamma og pappa er så stolt av deg snuppa:)
Vi feiret bursdagene igår, sammen med bestefar Nils som faktisk hadde bursdag igår. Fullt hus og stormende jubel, og trivsel for prinsessa. Mange småvenninner som koser seg godt i hverandres selskap. Blir morsomt å følge disse smådamene i tiden framover. Her er en link med noen bilder fra feiringen; http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/photo.php?pid=7072680&fbid=467444345254&id=592705254
Idag har hun blitt behørig feiret i barnehagen med kappe og krone, sang og raketter. Hun var i "hundre" da jeg hentet henne, så det er tydelig det har vært mange inntrykk ila dagen:) Vel hjemme igjen ble det tid for å se på mange av gavene hun fikk. Supert med bursdagsgaver ja!! Debbie og Elise stakk innom idag med trivelig bursdagshilen til oss damene, mange takk for det:)
Vil avslutte kveldens blogg med å si tusen takk for alle flotte gaver, og ikke minst ALLE hilsninger jeg og Synne har fått ila dagen!!! Trivelig å bli husket på:) Selv feiret jeg dagen med personalmøte på jobb. Det også veldig trivelig, med bursdagssang og greier.
Nå er det natta her, så da er det bare å vente et år på neste feiring!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar