onsdag 28. september 2011

Feiringer i kø!

Ja, det er en hektisk tid vi er inne i. Sist helg feiret vi bestefar sin 80 årsdag. Det var med brask og bram for både liten og stor. Vær og lokaliteter kunne ikke vært bedre, da vi feiret på Patrusli Gård på Stugudal i nyyydelig høst-sol. Tror både jubilant og gjester var godt fornøyd med feiringen!


Bestefar og englebarna :)


Nå til helga skal Magnus døpes, og da tar vi nok en gang turen til Tydal. Han skal, som Synne også gjorde, døpes i Tydal kirke. Etterpå drar vi på idrettshuset for litt middag før vi tilslutt tar kaffen hos bestemor og bestefar. Håper og tror det vil bli en minnerik og fin dag for liten og stor:)

Ellers har dagene flydd de siste ukene. Plutselig er lillebror blitt 3 mnd gammel!!! Hjelpes min!! Synne har siden siste blogg vært på nok ei Lena-helg. Det har hun ikke vært siden lillebror kom til verden, men det var en meget fornøyd tuppe som pakket sekken klar for ei helg i Vikvarvet. Og der ventet Englida.....Synnes nye kompis på 4 ben. Lena har gått til anskaffelse av hest, og det ble meeeget godt mottatt for Synne sin del, og ridehjelmen er herved innkjøpt MED rosa trekk på innsiden:) Håper på mange fine turer for de sin del. Super trening for Synne som har svake muskler i magen!!!! Og det har heller ikke noe å si for mamman som selv har vært hestejente i sine yngre dager:)

Synne satte forøvrig rekord anng spising denne helga. 2 ganger hadde hun spist 1 hel brødskive med skorper og alt. DA begynner vi å snakke!! Dette motiverer oss til videre jobb for å nå målet om å bli kvitt knappen før eller senere!Midt i blinken for både liten og stor :)Her har vi ikke tid til å ta av hjelmen selv om det er matpause :)

Nå går vi straks inn i Oktober og generellt en kaldere tid. Mørkere har det også blitt. VI håper likevel vi får noen fine dager med utetid og lek og trivsel. Vi har trena litt på sykling i høst, noe som Synne begynner å få dreisen på! Blir stadig vekk imponert av hvor hun strider til verket med liv og lyst, selv om fysikken ikke alltid strekker til! Flinkeste tuppa vår <3
På sykkeltur til Baro :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar