tirsdag 6. september 2011

HURRA for verdens beste Synne :)


VELDIG stas med feiring og kappe i bhg!!

Da er en laaang dag over, og det minste bursdagsbarnet sover sin søteste søvn! Og det var en meeeget godt fornøyd tuppe som tok kvelden litt på overtid ikveld:) Men det er ikke hver dag man har bursdag!! Tenkt at Synne har fylt 4 år, vanvittig hvor tiden flyr!! Det har vært full fart i hele dag, med feiring i bhg og full bursdagfest her hjemme i ettermiddag! Det har vært en bursdagsfeiring en prinsesse verdig :) Nok en gang gratulerer med dagen lille venn, håper du er fornøyd med dagens happeninger!! For ikke å snakke om alle de superduper fine gavene, med alt fra klær, puslespill, datamaskin, lego, og mye annet av spill og leker!! Mange takk til dere alle, som har feiret prinsessa vår idag!! Og mamman synes selvfølgelig det er trivelig å dele sin bursdag med tuppelura, det er lett å glemme at jeg selv fyller år samme dag. Men så er det ikke mye å huske på lenger heller da.....iallfall ikke når det gjelder alderen :) Men takk for alle fine gaver jeg også har fått!!Hørt like før kaffen ble servert: "Mamma, ska det der forestille Hello Kitty?"
He he....ikke heelt heldig med det estetiske nei................men det blåser vi i :)

Og imorgen blir det mere feiring. Det hørtes ikke ut som det var noe problem det heller for Synne-mor, så det blir toppers:)

Og når det gjelder siste blogg-utblåsning jeg hadde.....NÅ begynner jeg å overvinne kontrollen igjen, så dette blir bra:) Magnus har vært et par ganger til soneterapaut, og sover mer på dagtid. Han tørr vel heller ikke annet etter mammas utblåsning! Men det var tydeligvis det som skulle til :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar