mandag 2. januar 2012

Godt nytt år til alle sammen


Mamsen og englene samlet i munter passiar i Uglemsmoen.

Vi skriver 2012 og vi kan se tilbake på et aktivt og innholdsrikt år, med både opp- og nedturer. Flest oppturer uten tvil, ikke minst på grunn av at vi er blitt fire. Magnusen vokser og trives, og vi er alle tre kjempestolt over lillebror.
Julefeiringen er over, for oss fire en rolig feiring. Med mormor på sykehuset, har feiringen blitt dempet, men samtidig har vi kost oss som best vi kan. Synne har i hvert fall hatt noen spennende og fine dager, ikke minst på julaften. Da gikk ikke middagen raskt nok ned hos tante Solveig, ikke minst på grunn av en ribbeelskende far....
Men pakker ble det, og Synne var både høyt og lavt mens hun kombinerte jobben med å åpne pakker til seg selv, hjelpe Magnus og dele ut gaver til alle andre.
Synne var i perlehumør over alle gavene hun fikk. Men aller mest populære var nok sklibrettet med Rorry som hun fikk av mormor. Det har blitt prøvd uttalige ganger allerede. Vi har også kommet i gang med skisesongen, og de siste dagene har det blitt både en og to turer i løpet av dagen. Nå ligger vi i hardtrening før vi skal på høtta på Stugudalen.
Ellers så er Synne i godt slag igjen, etter en litt trøblete senhøst. Hosten og forkjølelsen er borte, og med det så går også aktivitetspilen rett til værs. Vi var en liten rundt innom antibiotikaen tidlig i jula, men det er vi nå ferdig med. Vi synes også at hun har et oppsving når det gjelder mat, og det gleder oss alle. Hun gir nå stadig mer uttrykk for at hun er sulten.
Det aller største for tiden er bokstaver. Vi synger alfabetet og staver ord for harde livet. Ingen tvil om at her skal vi lære oss å lese. Det varmer også pappas hjerte at hun under et selskap i jula kunne fortelle at hun hadde fått gøøøør mange pakka. Vi må nok opprettholde besøksfrekvensen til Tydal. Og det er vel ingen tvil om at jula har vært ei spennende tid for Synne sin del, for under kveldsmaten ikveld lurte hun på om "hvor mange dager er det igjen til jul pappa?" He he.....det er bare å begynne å telle ned igjen :o)
I morgen er det tilbake til hverdagen med jobb, barnehage og hjemmekos for de har muligheten til det. Jeg tror Synne gleder seg til å treffe vennene sine igjen, og alle har nok masse å fortelle om jula som nå er over.
Heldigvis går vi mot lysere tider, og vi ser fram til å bruke masse tid sammen, både innendørs og ute i snøen. Vi er en familie på fire som skal bruke 2012 til å ta ytterligere steg videre i riktig retning.
Godt nytt år til alle sammen.
Synne og søskenbarn Hanna liker at det er fyrverkeri på kaka.
Nissejenta er klar for julaften. Måtte timene gå fort...
Stolt storesøster mater lillebror.
Hele famen på selveste julekvelden. Flott gjeng...
Forbildet Malin er toppen, også på julaften.
På besøk hos bestemor og bestefar i Tydal, og da må skiene prøves.
Snø er hærlig. Mørket er ingen hindring.
Synne og søskenbarn Ida klar for raketter på nyttårsaften
Julemiddag på hjemmebane mellom slagene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar