mandag 23. mars 2009

Da har vi startet på ei ny uke, etter ei innholdsrik helg. Vi har overnattet hos mormor på Stjørdal, og hun var barnevakt da vi var på besøk hos et vennepar på lørdagskvelden. Det gikk bra, med unntak av et oppkast som mormor taklet greitt. Selv er vi så vant til dette med oppkast, men skjønner at det kan virke litt skremmende hos andre.
På lørdagen var mormor, Berit og Synne en tur på Levanger på møbelhandel. Tok turen innom Magneten, og for Synnes del var det storstas da det var mye å se på, og mange å snakkke med:)
Pappsen tok turen på skiskyting i Granåsen samme dag, og det ble da suksess med gull til Bjørndalen.

Igår søndag var Jon Håkon på jobb, mens vi damene slappet av på vikanlandet. På bildet koser Synne seg i fanget til onkel Kristian. Da vi kom hjem på ettermiddagen tok vi en liten tur i meisen, hvor Synne koser seg godt. Hun virket å være litt Småtufs da vi la henne for natten, og hun hadde mange runder med oppkast før hun tilslutt la seg til ro klokken 24.00 Vi er ikke sikre på hva dette var, siden hun ikke hadde mye til feber (noe som kunne vært typisk for urinveisinfeksjon) Følger med henne litt ekstra idag, men hun har ikke kastet opp nevneverdig enda, så vi håper det bare var noe forbigående!



Ut på tur:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar