mandag 21. september 2009

Pakket og klar for Riksen

I morgen tidlig setter vi kursen sørover for en nytt opphold på Rikshospitalet. Forhåpentligvis ikke like langt som det siste vi hadde. Dette er en planlagt kontroll og klokka 08.30 letter vi fra Værnes alle tre. Synne har etter hvert blitt en dreven flypassasjer, så det vil nok gå bra. Mest spennende blir det å se om hun klarer å sitte stille en liten time under flyturen.
Vi har ingen returbillett til denne turen foreløpig, men har alvorlige planer om vende hjem til helga. Nå vet vi ikke sikkert hva programmet for dette oppholdet er, men sikkert er det at vi skal undersøke blæra, drive med spisetrening og besøke fysioterapeuten. Vi både håper og tror folkene på Riksen blir overrasket over all framgangen Synne har hatt siden vi reiste hjem på slutten av juli.

Dagen i dag har vært en merkedag for oss her i Uglemsmoen. Synne har tatt sine aller første skritt på egen hånd. Selv om de er få og litt ustødig enda, er det ingen tvil om at det kun er et tidsspørsmål før hun trasker i vei på egen hånd. Hun reiser seg stadig oftere opp midt på gulvet og trives nok bedre i høyden enn på bakkenivå. Det viste hun også alle de ansatte i barnehagen i ettermiddag. Der gjennomførte vi i ettermiddag en inforunde i forhold til medisiner, kateter og matpumpe. De gleder seg til at hun starter i barnehagen først i oktober, og vi tror at Synne synes det blir stas å få masse nye lekekamerater.

I går hadde vi en kjempefin tur i Elvran-traktene. Berits tremenning, Line Elverum, arrangerte sammen med sin far en organisert tur opp til en ny hytte på Litj-karåsen. Etter en fin tur i for oss ukjent terreng, fikk vi servert fantastisk elggryte. Synne satt i meisen i flere timer, og storkoste seg både i sol og regn. For henne var det artig at Hanna, Ida og Guri også var med på turen. Hun koser seg stort sammen med søskenbarna sine.

Helt til slutt vil vi legge ved en link til Nea Radio sin nettside. Under kampen mellom RBK og Sandefjord, var goffa-guten Ole Henrik maskot. Med tusener på tribunen på Lerkendal, ble det en kveld for minneboka for go-guten. Se bilder på Nea Radio.
Nå tar vi kveld for å samle krefter til en ny Oslo-tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar