onsdag 10. august 2011

ENDELIG klart for operasjon fjerning av mandler!!

Jippi......eller man skal vel ærlig talt ikke være glad for at sitt eget barn skal gjennnomgå en operasjon, men i dette tilfelle skal det bli en lettelse!! Nå skal endelig mandlene fjernes, og det er på høy tid. Stakkars store litj-tuppa vårres, som hun har slitt de siste mnd. Spesielt har det gått ut over nattesøven og kvaliteten på den. Hun har snorket som en kar med pustestopper og alt som værre er! Forferdelig å høre og se på hvordan hun har slitt om natten siste tiden. I tillegg har hun nesten ikke vært til å forstått når hun har pratet, så grøtete i målet pga hoven hals.

Så blir ikke hennes tilværelse etterhvert mye bedre vet ikke jeg. Håpet er at hun i tillegg til å få en bedre tilværelse pustemessig, forhåpentlig skal få bedre smaken på mat. Tør nesten ikke tenke den tanken, men tenk hvis.......TENK HVIS det faktisk skal skje at hun nå skal få lyst og smaken på mat, så vi etterhvert kan gå ned på sondemat osv.... DET hadde jammen vært å få en ny tilværelse.

Uansett unner jeg henne av hele mitt hjerte at hun skal få bedre nattesøvn og da en bedre hverdag med det som følger med det. Hun og pappsen har iallfall inntatt sykehuset, til Synnes stooore glede, og i følge Jon Håkon har hun nok en gang funnet seg godt til rette, både med ansatte og "innsatte" :) Godt å høre det. Må bare legge ut denne lenken fra dagens syssel på sykehusets førskole. Verdens fineste kattepus spør du meg:) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150257555311016&set=a.393481846015.176858.607151015&type=1

Så her i huset styrer jeg og lillebror et par dager for oss selv. Idag har vi vært på en super trilletur sammen med Åshild og Marthe, noe vi håper å gjenta mange ganger i tiden framover. Her ikveld har vi hatt et trivelig besøk av Lena, Synnes supre avlaster. Eller rettere sagt tante Lena som Synne kaller henne. Det sier vel sitt:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar