mandag 15. august 2011

Vellykket operasjon!

Ja, så endelig er det da altså overstått!!! Inngrepet gikk veldig greitt, og det ble fjernet både ekte og falske mandler, så nå skulle det ligge til rette for å få pustet godt igjen for go`tuppa vår!


Tøffeste tuppa i lek få timer etter operasjonen!

Håpet er at dette inngrepet skal hjelpe henne på flere omeråder. Det viktigste er selvfølgelig det å få pustet bedre. Spesielt natta har vært svært ubehagelig siste mnd. Men også på dagtid har hun etterhvert fått problemer med pustinga. Håpet er også at det skal hjelpe for spisinga sin del, det må vi bare vente å se resultatet av. Det kommer nok litt an på hvor godt vi har klart å etablere spisinga på forhånd......spennende blir det iallfall å se! I tillegg håper vi selvfølgelig også at antallet infeksjoner skal avta! Nå må det sies at "gevinsten" allerede er høstet iom at vi allerede hører og ser klart forskjell på pustinga hennes. Det er en nytelse å høre/se henne etter hun har sovnet i senga si, der hun sover helt uanfektet :) Dette unner vi deg max lille venn <3


Stas med sykebesøk av lillebror:)

Når det gjelder formen til supertuppa, kan vi ikke si annet enn at den er upåklagelig mtp hva hun har vært igjennom. Tror jeg har hørt henne "klage" en gang på smerte, og det var ifbm svelging av mat bare noen timer etter operasjon! Selvfølgelig har hun vært litt pjusk de første par dagene, skulle bare mangle. Men det første hun gjorde da hun kom hjem fra sykehuset dagen etter inngrepet, var å strene rett opp på trampolina hvor hun hoppet og rullet hodekråke som om ingen ting hadde skjedd........hun slutter aldri å imponere den lille frøkena :) Det skal sies at hun har hatt noen urolige netter i etterkant, men det har (heldigvis) ikke vært pga smerte, men hun har bare våknet i tide og utide, med ønske om å leke og lignende. Det falt hvist ikke heeelt i smak hos pappan inatt da hun hadde store ønsker om å ha han med på leken i 03.00 tida.Har ingen annen forklaring på dette, enn at hun sikkert nok føler seg mer utkvilt på få timers søvn, enn hva hun tidligere har gjort på 12-13 timers søvn.
I tillegg har hun fått en lys og ukjent stemme, men dette vil nok gå seg til etterhvert.


Arti med nytt lekeapparat!

Så kort oppsummert er vi svært lettet over at inngrepet er overstått, og Synne-mor har nok en gang bevist at hun er en supertuppe av rang!!! Mamma og pappa er megastolt av deg <3

Denne bloggen har og skal handle primært om Synne og hennes helsesituasjon. Men nå har hun da blitt storesøster, så innimellom vil det nok bli noen ord om lillebror også. Foreløpig er det ikke mye annet å melde fra den fronten enn mat, gråt å bleieskift! That`s it liksom :) Men vi har inntrykk av at det er stas å være storesøster. Skikkelig flink er hun. Synes vi foreløpig ser uventet lite sjalusi. Selvfølgelig blir hun lei av lillebrors trang til å "lufte lungene" innimellom, men hvem blir ikke lei av det......:) Vil gjerne kose og sitte med han på fanget. Hun passer på å varsle når andre bærer på han at "hainn e vårres" <3 Hører mindre om å bli med på bleieskift etter at han rettet tissefanten mot henne og fyrte av.....man kan vel kalle det innertier - og det ansiktsuttrykket skulle vært "belønnet" med en ramme og veggplass :) En slik hverdagshistorie man gjemmer langt bak i minnet men som aldri blir glemt :)

Nærmere begrepet pappajente kommer man
knapt ikke
. Hun holder fast i pappas bukse,
mens han klipper plena :)


Litj-sjarmøren vårres

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar