mandag 4. mai 2009

Shopping og champagne

Verdens søteste litjtupp fikk seg ny solhatt i dag.
En ny dag her på Riksen er snart over, og fortsatt er det tre optimistiske innbygdinger som har tilhold på rom 2064. Synne våknet klokka 06 i dag og var kjapt klar for en ny dag med masse utfordringer og spennende opplevelser. Nå var ikke pappsen, som overnattet med Synne for første gang siden operasjonen, klar for dette. Dermed ble det en liten dupp til på begge. Men litt før 07 var det ingen bønn. Pappa måtte opp og starte morgenstellet. Synne lå i dag tidlig på magen og løftet seg opp på strake hender. Det har jeg aldri opplevd tidligere, og jeg tror faktisk hun er litt stolt selv også.
Litt etter oss kom mor tilbake fra en god natts søvn på foreldrebrakka. Dette fortjente hun, etter flere netter med oppstykket nattesøvn. Det kombinert med skravlekveld med venninner gjør nok godt for et meget sosialt damemenneske. Pappsen har et av Norges beste sovehjerter, så han er det neppe noe fare med....

Stine, Catrine og Berit nyter en bedre lunsj i mellom besøkene på Hennes & Maurits.

Vi har også i dag raidet Karl Johan med Synne i vogn. Den store shoppingdagen sammen med Stine og Catrine bød på noen utfordringer for den mannlige delen av følget. Jeg synes jeg var flink og holdt ut lenge. Men da dagens andre runde på Hennes & Maurits var over, tok jeg og Synne time-out og tok raskeste trikk hjem. Kleshandel er nok ikke vår sterkeste side.

Synne og pappsen koser seg i vårsola på Karl Johan.
I ettermiddag tok jeg og Synne en ny tur opp til fam Reitan/Stokke på kaffebesøk. Bestandig trivelig å treffe dem, og nå håper vi at lille Andreas stadig blir sterkere. Kvelden har gått med til mer tv-titting uten lyd og telefonsamtaler hjem til Trøndelag. Tror kanskje det er noen herrer eller damer i et par mobilselskap som gnir seg i hendene over vårt opphold. For det blir noen telefonsamtaler og sms-er i løpet av oppholdet.

Til slutt vil nok en gang gratulere tante Inger Heidi med dagen i dag. Vi er lei for at vi ikke fikk feire dagen med deg, men den tok vi på forskudd da du var her i helga.

1 kommentar:

  1. Hei på då. Så godt å lese at det går så bra med Synne. Ser ut som pappan er i form igjen også.Det er spennende å følge med dere. Her hos oss er det lamming for fullt, ja, dere skulle ha vært her og sett de søte små.

    Bæææ fra ås oppi Ståkkåm:-)

    SvarSlett