søndag 2. august 2009

Feiret brølløpsdag i malerklær


Uglemsmoen 25 får ny farge. Vi er snart ferdig med tre vegger.

I dag er det akkurat ett år siden jeg og Berit giftet oss i Tydal kirke. Den store feiringen har det ikke vært, da vi stort sett har brukt hele helga til malearbeid. Vi er i full gang med å male huset, og med masse god hjelp, er vi nå snart ferdig med tre vegger. Det første strøket altså. Så det blir nok mange timer og dager med malekosten også i uken som kommer. I morgen skal vi til Stjørdal for å handle mer maling, og kanskje blir det en liten fargejustering på det som skal brukes på andrestrøket. Mammsen er nemlig ikke helt fornøyd enda.

Nok en gang stiller familie og venner opp når vi skal gjøre noe. På lørdag kom Onkel Kristian og tante Inger Heidi til Selbu for å svinge malerkosten. Bestemor og bestefar i Tydal kom og var barnevakt og kjøkkenansvarlig, mens vi malte for harde livet. Vi fikk gjort mye denne dagen, før vi avsluttet kvelden med nydelig mat fra grillen. Senere på kvelden dro mammsen og pappsen en liten tur på Årsøya for dans og moro med venner og kjente under Selbudansen.


Jobben går raskere med stillas.

I dag har vi nok en gang brukt timene i stiger og stillas. I formiddag kom Signe, Maren og PG på besøk. De skal gifte seg neste lørdag og vi gleder oss stort til å feire dagen deres i Selbu kirke og på Elvatun. Omtrent samtidig kom også Malin, Jan Halvard, Solveig, Morten og Svanhild på besøk. De hadde med seg en plante til jubilantene og hjalp oss videre med malejobben. I dag er det Malin som har vært barnevakt og blir her til i morgen. Synne synes det er kjempestas med Malin, og vi er kjempeglad for at hun vil stille opp som barnpie. Kjersti, Håvard og lille Peder Aune stakk innom en tur i ettermiddag, og det er kjempegodt å se Peder i storform, tross den tøffe starten han har hatt på livet.

Når det gjelder Synne er hun fortsatt i storform. Det er nesten en egen jobb å passe på henne, særlig i de timene hun er på mat. Da farer hun rundt i hele huset med en springende bak med matpumpen. Nå kastet hun opp en gang i går kveld da bestemor passet henne, men tror ikke det skyldes annet enn at hun skrek veldig etter at vi dro på Årsøya. Ellers så er fortsatt alle skuffer, skap og hyller kjempespennende, og hun har for tiden liten tid til lekene sine. Men det får hun ta igjen senere.


Hele gjengen samlet til elg på tallerken. Jon H, bestemor, tante Inger Heidi, bestefar, onkel Kristian og Synne.

Nå nyter vi noen rolige kveldstimer her i Uglemsmoen 25 med tv, internett og aviser. Måtte finværet fortsette noen dager til, slik at vi blir ferdig med malejobben.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar