tirsdag 11. august 2009

Pappsen tilbake på jobb!

Ja da har vi gjort unna et kjempetrivelig bryllup!! Fint vær, flott brudepar og mange feststemte folk satte en fin ramme på et meget vellykket bryllup! Maren og Per Gunnar er nå godt gift og vi ønsker dem velkommen etter:)

Synne har hatt ei flott helg på avlastning, og både liten og stor har trivdes godt med den nye løsninga med egen leilighet!! Håper virkelig dette kan bli en permanent løsning for vår del. Må innrømme at det er godt å ha noen dager å komme seg på, og slippe å tenke mat, medisiner osv til alle døgnets timer, MEN det er jammen godt å få igjen go`tuppa også:) Synes bare på helga at hun har nye "ord" og bevegelser. Så det er tydelig at hun er i en periode med mye utvikling!!

Pappsen har altså da begynt på arbeid igjen. Var nok litt tregt å komme igang, etter 4 mnd "fri".Ting tar visst litt lengre tid, men samtidig synes han nok at det er greitt også, å forsøke å komme inn i hverdagen igjen. Igår hadde vi besøk av to bærplukkere som kom fra Tydal`n. Tante Gerd på multplukking og mamma Svanhild på blåbærtur. På kvelden tok vi en tur med et lass på gjenbrukstorget....som vi mistenker det kan bli mange av i tiden framover!! Stakk forøvrig en liten tur innom Gerd, en gammel kollega av Jon Håkon. Var godt å se at hun var i god form etter noen tøffe tak!!

Idag har jeg og Synne hatt trivelig besøk av tuppene Hilans. Selvfølgelig var det veldig populært med smådamene for Synne sin del, og hun koser seg godt med slike nærvær:) På ettermiddagen tok vi oss en liten trilletur alle 3 før det ble badings på tuppa. Nå har vi hatt en liten rydderunde i kjelleren her, spesielt på medisiner o.l....menfant da også mye annet å plukke i, noe som forsterker tanken om flere turer på gjenbrukstorget :=)

Ha en fin kveld alle sammen! Legger ut en liten film fra idag.

2 kommentarer:

  1. Nå tar det ikke lang tid før dere kommer til å måtte flytte på ting som er enda litt høyere oppe ser jeg! Det var nesten så hun sto der gitt :o) Gleder meg til å treffe dere alle neste gang jeg er i Norge, om det blir i jula eller neste sommer.

    SvarSlett
  2. Like før hun reiser seg jo!:)) Så artig!:)))

    oppistuen

    SvarSlett