tirsdag 17. november 2009

Ny sprøyte i morgen

I morgen skal hele fam Slungård til pers. Vaksinen mot svineinfluensa skal settes, og for Synne er dette andre dose. En ny ladning er kommet til Selbu legekontor, og det betyr at det også er vaksine for oss voksne. Det skal bli godt å få dette unnagjort, både med tanke på at Synne snart skal få tilbake til barnehagen og fordi det blir lettere for oss alle å være i store folkemengder. Synne fikk ingen bivirkning sist og vi håper det beste for morgendagen også. Det store spørsmålet er vel egentlig hvordan vi voksne takler dette.
Ellers så har den siste uka vært preget av "karanten" vi har hatt her i Uglemsmoen 25 og at Synne var på avlastning i helga. Synne har i følge damene som har passet henne vært i kjempeslag i helga, og hun for som en virvelvind da vi hentet henne søndag ettermiddag. Tegne og tykke på har vært gjengangere hele helga. De andre dagene har Berit og Synne har kost seg hjemme, og prøvd å ikke oppsøke store folkemengder. Det eneste har nesten vært turene på handel på Baro.
Ellers så har vi så smått startet planleggingen og forberedelsene til jul. Tida går fort, og med en uke i Oslo i desember, vil julekjerringa komme på kvelden, eller hva det nå heter. Vi vet også at det blir mange turer hit og dit i tida framover, og derfor er det godt med alt som er ferdig. Berit har så smått begynt med julekakene og de første gavene er i hus.
Nå er snart kveld her, og så spørs det om vi får sove når vi skal drømme om sprøytespisser i natt. Men det vil vel gjerne gå bra. God natt til alle sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar