onsdag 25. november 2009

"Da far skulle stelle hjemme...."


Gjømsel i skap etc er saker ja!!

Med skrekkblandet fryd!!!

Her flyr dagene og vi innser at jula er i ferd med å innhente oss, enten om vi vil eller ikke. Ting gikk, nok en gang, ikke som vi hadde planlagt forrige uke, da Synne våknet med feber forrige onsdag. Da ble det ikke tatt noen ny vaksine, og dette ble utsatt til idag. Det vil igjen si at Synne har vært nok ei uke hjemme fra barnehage, og denne uka er det pappsen som har vært hjemme. Nå må det sies at det har gått veldig bra, og jeg tror nok de koser seg godt her hjemme i hverandres selskap. Har fått noen tilbakemeldinger på at det "tuppa begynner å bli en bestemt liten dame" og at "det ikke er mulig å få gjort stort mer enn å følge med henne". "Velkommen til min verden" er mitt svar på det. Etter godt å vel to år hjemme, så må jeg innrømme at det er uvant men veeldig deilig å komme hjem til middag på bordet, og mere til. Skal lett venne meg på dette:)

Ellers har vi startet juleforberedelser for fullt, og vasket både litt i kriker og kroker. Det som ikke er vasket til nå, forblir uvasket. Når det kommer til baking, prioriteres rundstykker og slik bakst framfor småkaker. Men noen sorter må da vel til for at det skal bli jul. Litt søtkaker vil vel fuglene ha på nyåret:) Med Oslotur til Rikshospitalet på desember i tankene, er det greitt å få unnagjort mye av juleforberedelsene nå. Ingen vet hvor langt det oppholdet vil bli, men sannsynligvis vil det ikke drøye alt for lenge. Uansett gleder vi oss stoooort på å få treffe familien Stokke/Reitan igjen!!!
Veldig spennende å bli kjent med fenomenet SAKS!!
Det står ikke på innsatsen:)

Synne er i storform for tiden, og sprudler og utforsker stadig vekk nye sider ved livet. Dette gir stadig nye knall og fall og blåflekker her og der. Idag har Jon Håkon og Synne vært på kontroll på St Olavs og etterpå ble det påfyll av vaksine på helsestasjonen, uten at hun bærer noe preg av det. Verdens tøffeste jente!!!!! Selv tok vi sprøyta begge to forrige onsdag og hanglet flere dager i etterkant.
Nå går vi straks inn i adventstida, og gleder oss på det. Da skal det gjøres klart til kalender og det som hører til, og ikke minst vil det dukke opp mange engler og noen nisser. Jeg har de siste årene pyntet til jul i starten av advendstida. Når man likevel skal pynte til advent kan man like så godt ta alt med en gang er min tanke. Trivelig å få sett litt på nisser og engler som ligger i en kasse stort sett hele året. Bedre tid har jeg som regel også i starten av desember, enn nærmere jula. Og jula iår blir nok litt annerledes med Synne som er nysgjerrig på det aller meste rundt seg. Så da står det igjen å se om hun er redd nissen eller om det blir suksess:)
God natt alle sammen!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar