fredag 22. januar 2010

Dagene flyr.....

Da var nok ei uke unnagjort i rasende tempo. Sist helg var Synne på avlastning, og det hadde gått veeldig bra. Vi fikk tilbakemeldinger på at både liten og stor hadde kosa seg "rått" :) Det er så godt å få slike meldinger, det gjør det så mye enklere å levere henne fra oss neste gang igjen! Selv benyttet vi helgen til både skiturer, "Karolinernes hærtog" i Tydal...forøvrig meget bra, en tur til Trondheim med trivelige damer på volleyballkamp og avslapping.

Denne uka har vi feiret både onkel Kristian og "bestemor" Jenny sin bursdag! Ellers har vi voksne kommet igang med litt trening på hver vår hånd, både i form av skigåing og turer på treningsstudio. Måtte bare treningsiveren vare, så man kan bygge seg opp litt overskudd igjen!!!! Merker allerede at dagene begynner å bli litt lengre, så nå går vi mot lysere tider folkens:)

I dag er det fredag, det betyr fri fra barnehagen for både liten og stor. Det er godt å slippe å vekke tuppa tidlig for å dra henne i halvsøvne på barnehagen. Etter jul har det vært litt gråting ved levering, men nå ser det ut som hun har kommet på bedre tanker igjen, heldigvis:)
Så idag koser vi oss hjemme med lek og latter. Jeg skal forsøke å få gjort unna litt huslige sysler innimellom, og håpet er å finne gryteunderlagene som Synne har gjemt en eller annen plass etter å ha vært hjelpsom med dekking av middagsbord tidligere i uka:)

I går fikk vi besøk av reperatøren som ENDELIG fikk fiksa oppvaskmaskina. En ventil hadde sprukket etter spekt vann i rørene, men nå ser det ut til å være i orden igjen. Oi som vi blir avslørt når slike ting går i stykker. Veldig lettvint å bare sette koppene i maskina, mot at det hoper seg opp på kjøkkenbenken.

Ellers har vi lagt merke til at det har kommet et par hilsninger fra både Stavanger og Hedemarken. Dette setter vi stor pris på!! Supert at andre i lignende situasjon gir lyd fra seg så vi kan dele litt erfaringer!! Mange takk for det!

I helga håper vi å få kommet oss ut litt, noe Synne liker meget godt. Værvarslet ser ikke så aller værst ut. Ønsker dere alle en god helg, om det er på ski eller i godstolen:)

1 kommentar:

  1. God kveld i stuen:-)

    Høres ut som kjekke dager i Selbu - og bonus med en dag bare med mor og datter og kos. Jeg lurte litt på om dere kunne sagt noe om hvordan spisetrening fungerer? Selvom Ole er liten ennå og kun har begynt med grøt utenom melk ser vi det er en utfordring å få i han mat. Mulig han er veldig kresen og men forbereder meg litt på fremover.. Takk for svar og veldig koselig å lese alt om det som skjer. Kos dere med ryddig kjøkkenbenk:-))

    SvarSlett