lørdag 30. januar 2010

Bakemester snipp:)


Synne lager sin egen pizza! Først skal det kjevles......


.....så skal osten på....


OG ikke minst.......fortæres!!!! Ble ikke det store innhogget, men til munnen gikk det iallfall:)

En liten oppdatering før leggetid er vel på sin plass! Tuppa sover søtt, men kanskje ikke så godt iom at hostekulene gåt tett innimellom. Ikke godt å være lita pia når formen ikke er på topp. Nå skal det sies at formen slettes ikke er så aller verst på dagtid, men det svinger mye fra topp til bunn, både når det gjelder hoste og temperatur. Får håpe dette snur snart!! Hun behøver nok litt mer tid til å ta seg igjen pga at immunforsvaret er nedsatt.

Så siste uka har vi naturligvis hatt noen innedager. Da blir det litt lite å finne på, så tålmod og oppfinnsomheten blir satt på litt av en prøve. Det gjør det ikke bedre at det er hærlig vintervær ute, og det er titt og ofte Synne peker mot døra og sier "yt?" Men vi har baka, lest bøker, hørt "musitt", klippet og tegnet og kosa oss som best vi kan. I går fikk hun lage pizza`n sin selv, noe som var veeeldig stas:)


Minismurfen låner pappas klær til stor begeistring:)


Tuppa gjør et tappert forsøk på å maskere seg under et av hennes utallige "forskansninger" i kjøkkenskapet!!!


Tidsfordriv ved stuebordet. Klippe, lime, tegne, male..........

Dagen idag har vi hatt besøk av "momor", tante "Sjovei" og søskenbarnet "Manin"! Trivelig med besøk for både liten og stor, og som om ikke det var nok, ga de meg og Jon Håkon muligheten for å komme oss ut på en liten skitur mens de passet tuppa vår. Så da var det duket for en flott tur med Åsbaret som utgangspunkt. Jeg gikk over til Molia, mens JH måtte snu for å ta med bilen hjem igjen. Flott tur i råk og fåk:)

Fortsatt god helg til dere alle, og tilslutt sender vi en go`klem til Ingeborg som fylte 3 år idag. Ufattelig hvor fort tida går!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar