søndag 28. februar 2010

Mer matlyst enn på lenge


Blid jente som nettopp har gaflet i seg Cheese Dodles.

Februar 2010 er straks historie, og for oss ble måneden avsluttet med en liten kveldstur på St. Olavs Hospital. Synne har vært på avlastning i helga, og i løpet av fredagen ble det oppdaget en lekkasje på subrapubiskateteret. De holdt det i sjakk i helga ved å tape det, men etter at vi hentet henne i dag, tok vi turen til Trondheim for å få det skiftet. Det tar ikke mer enn ett minutt å gjøre, men ingen på legevakta på Stjørdal så seg kapabel til å gjøre det. Forhåpentligvis unngår vi noen infeksjon på grunn av dette. Hun var i hvert fall i full vigør i ettermiddag, både på sykehuset og mens vi feiret tante Margit på Vikanlandet tidligere i ettermiddag.

Ellers så har den siste uken vært positiv for oss her i Uglemsmoen. Synne har vært i barnehagen hele uken, og hun har også fått en uke med litt utetid. Synne storkoser seg ute, og når temperaturen nå har steget litt, blir enklere å ta med henne ut. Det har både blitt lek med akebrett, spade og bøtte. Vi håper dette kan fortsette også til uken, og i morgen ser Synne fram til akedag i barnehagen. Det blir stas. Hun har også vist mer interesse for spising, og det skyldes nok først og fremst at formen er bedre. Favoritten er Cheese Dodles, men både yoghurt, leverpostei, kaviar og gomme også finner veien til munnen. I dag har hun spist både bursdagskake, pastasalat og på sykehuset ble det yoghurt. Det gleder oss, og vi håper framgangen fortsetter.

Når hverdagen til Synne er normal, betyr det også at hverdagene våre også blir mer normal. Nå er det Berit som har vært mest hjemme sammen med Synne, og hun synes nok det er godt å få jobbet litt mer sammenhengende i barnehagen. Det er slitsomt å føle at en starter på nytt hele tiden. Nå satser vi på en fin mars, både værmessig og i forhold til uforutsette ting. Vi voksne har benyttet finværet i helgen til å skiturer. Lørdag hadde vi en kjempefin tur fra Holtet til Hersjøhytta og videre innover mot Vorfjellet. Bedre kan vi ikke ha det, særlig når vi vet at Synne har det bra sammen med damene på avlastningen.

Vil til slutt ønske alle en fin vinteruke i starten på mars. Vi skal storkose oss, både utendørs og innendørs. Vil også gratulere gammeltante Anne Gunelie, tante Margit og Stine med dagene sine i dag og i morgen. Anne Gunelie feiret vi på Elvatun i går, og feiringen ble en suksess.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar