tirsdag 2. mars 2010

En liten smakebit.....:)

Ja, da har helgeroen senket seg i uglemsmoen 25 og vi finner tid til en liten blogg igjen! Vi har nå etter flere uker med både forkjølelser og farang, hatt en MEGET positiv uke for Synne sin del! Hun har så absolutt tatt seg igjen etter slitsomme uker, og ikke minst har fokuset på mat nådd nye høyder, og det til gangs!!!!!!!!!!!! Vi kan med stor glede registrere at Synne den siste uka har smakt på det meste hun har blitt tilbudt, og som om ikke det er nok, spør hun nå om mat "ustanselig". Gomme, Pim, Bøsjiv, Gjøt, Suppe, Juggurt, Lævepotei, Sæks, Sinkost,Mekk, Vattn, Buus, Epjejuus, Keppsu, Pissa, Osst, Pøssje............er blandt favorittene hun spør jevnlig på ila av en dag. Og interessen for å smake på alt dette er så absolutt til stede. Ennå går mye av maten ut igjen iom at hun trenger mer tid til å få erfaringer nok til å vite hva hun skal gjøre med hver enkel konsistens, men vi ser at mye mer går ned enn før! Nesten helt uvirkelig hvordan det løsnet bare på et par dager. Det er fantastisk godt å se at snart et års "jobb" ENDELIG begynner vise resultater, samtidig med at vi får en bekreftlese på at vi jobber i riktig retning. Dette nyter vi så lenge det varer!! Så nå må vi innrømme at vi føler vi kan klappe oss selv litt på skuldrene!!!!!!!!!!!!!


Men selv om dette er både motiverene og en liten milepæl i kampen mot målet, kan vi ikke overse at hun for tiden er blitt veldig tynn og lita. Håper også vekta etterhvert kommer etter slik at hun får litt mer å gå på. Det gjør litt vondt å se henne uten klær slik beina stikker ut over hele kroppen, men det ser ikke ut til å gå ut over energi og aktivitetsnivå........heldigvis. Humøret er på topp for tiden, og i slike gode perioder ser vi at både fysikken og språket gjør nye framskritt. Det varmer mamma&pappa-hjertet MYE å se at hun har det så bra som hun kan ha det for tiden!! Slike øyeblikk nytes til det fulle, vi vet jo hvor fort ting kan snu!! Vi får stadig nye overraskelser av ord og uttrykk for tiden:)


Siste uka har ellers mellom måltidene, gått med til møter, overtid på arbeid, skiturer/trening og ikke minst fått muligheten til mere utetid sammen med Synne på ettermiddagene!!!! Stortrivsel for liten og stor:)


Igårkveld bestemte vi oss "fort og gæli" at vi skulle ta turen til Selbuhallen og Lasse Stefanz, så da var tante Inger Heidi supernill og stilte som barnevakt på kort varsel. Det gikk såpass bra, slik at hun vil nok kunne passere nåløye for å passe mamma og pappas prinsesse ved en senere anledning også:):) Trivelig å kunne være litt sosiale mellom slagene!


Dagen idag startet med at Jon Håkon ble hentet av Marius og Jo Kjetil før de satte turen for Synnåsen og Kvernfjellrennet! Det gikk visstnok bra. Far i huset hørtes godt fornøyd ut med rennet, uten at jeg behøver å kommentere resultatlisa mer enn det. Men hva holdt du på med på slutten da Marius? Datt du eller? :):) Bra jobba gutter:) Jeg kunne selvfølgelig ikke være noe dårligere, så da pappsen retunerte, satte jeg meg i bilen til Selbuskogen for en superfin tur inn mot kvitfjellhytta. Det ble nesten et par mil på meg, torte ikke gå lengre da jeg ikke hadde med hverken vått eller tørt.


Ikveld har stjerna i huset kjørt showet som vanlig, og "spist" det meste hun har kommet over! Nå ligger hun til lading, og vi slapper av etter en finfin dag med ski. Synne har også fått sin dose med utetid, det hjelper da også godt på søvnen. Imorgen håper vi å få til en tur på skatval for å se tante/onkelbarn i aksjon på håndballbanen! Så får vi se hva resten av dagen bringer:)


Ha en fortsatt fin helg der ute!



3 kommentarer:

  1. Goood morgen:-)

    Rett og slett bare å si at dette var herlig lesing! Ha en flott søndag og jeg gleder meg med dere.

    SvarSlett
  2. Dette var virkelig artig å lese!!!:)))Blir så glad på deres vegne!!:)))
    Marius hilser og sier at fallet var for å bygge opp selvtilliten til Jon Håkon i sporet...;-D

    Hilsen Svendgårds

    SvarSlett
  3. Godt å hør at mating løsne mer og mer, sjøl om trua har vært dårlig te tider.
    Håpe vi ser dåkk snart igjen - vi må no få te et besøk før æ e ferdig med permisjon... Har på følelsa av at den e over snart...

    SvarSlett