tirsdag 23. mars 2010

En dag om gangen.....

Ja, som Jon Håkon nevnte i siste blogg, så fikk jeg for 14 dager siden beskjed fra egen kropp om at nok var nok for en stund. Selv om jeg nå ser at dette har ligget og ulmet en stund, så har jeg nok som de fleste andre bare gått å ventet på at det skulle gå over! Siden det ikke gjorde det, måtte nok kroppen si ifra på andre måter.......som for min del ble pusteproblemer og brystsmerter. Smertene kjenner jeg mindre til, men pusten er ikke helt bra enda. Så nå har jeg da kanske innsett at det er ro og kvile som må til. Og det er dessverre ikke gjort over natten, men her er det bare å ta en dag av gangen. Prøver å komme meg ut i frisk luft i håp om at det vil fylle opp et riiimelig tomt energilager!! Foreløpig kjennes det ennå bunnskrapt ut, men håper snart det løsner. Når jeg tenker på det så er det vel ikke veldig merkelig at man får en slik reaksjon innimellom. Det er ofte da man innser, og virkelig tar seg tid til å tenke hva man virkelig går igjennom!!!! Heldigvis har vi to damene i huset verdens beste pappa og Jon Håkon rundt oss, som steller og ordner med oss som beste han kan. Det blir nok litt flere oppgaver på han, nå som husfrua ufrivillig har måttet ta en timeout!!

I helga var Synne på avlastning og vi benyttet muligheten for en tur på hytta sammen med onkel Kristian. Alltid godt med fjelluft, og spesielt på Stuggudalen. Etter en heller bløt lørdag, fikk vi en nyydelig dag på ski på søndagen. Slike dager hjelper så absolutt på!! Håper på mange slike dager framover:)
Snuppa hadde det supert der hun var og vi fikk meldinger om både masse utetid, og kafebesøk underveis! Så det står ikke på!
Fortsatt går det bra med matsmaking, og for tiden er det smør som er det store!! Og det rett fra boksen om hun får......og det gjør hun selvfølgelig:)

Synne og mamma tyvstartet på pappas bursdag idag, med en pakke. Han slår til med å gå Rensfjellrennet til helga, så da må det selvfølgelig skikkelige sportsbriller på plass:) Så vinner`n ikke nå, så er det ikke vår feil:):)

Nå er det ikke lenge til påske, og Synne kom idag hjem med masse hyggelige påskeinspirerte ting laget på barnehagen. Trivelig:) Vi blir nok å feire påske i Tydal i år også, men kabalen er enda ikke lagt når det kommer til når og hvor.......!

Med dette så ønsker vi alle her GOD PÅSKE til alle der ute. Vi krysser fingre for godt påskevær og mange skiturer:)




Pippi er gjerne med på leken.....og helst i sentrum!!




Viktig å ha en "finger" med i spillet:)




Brillefine:)




Eple er godt, selv om det meste ender opp i smekket!




Tester ut nye metoder for å sitte i stolen. Denne var visstnok ikke veldig behagelig over tid, og er ikke å anbefale:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar