søndag 14. mars 2010

Nyter herlige vinterdager


Synne gleder seg til påske, og har allerede solbrillene klare.

Snøen laver ned og det er lite som tyder på at det stopper enda. Men snø er herlig. Det synes Synne i hvert fall. Nå er vi ferdig med nok en uke, en uke som har bydd på gleder og utfordringer. Synne er i storslag for tiden, og forteller hver eneste morgen at hun skal i barnehagen. Herlig at hun trives der. Det er heller ingen tvil om at hun har godt av å være sammen med andre unger. Hun lærer stadig nye ting - barn er verdensmestere i å herme etter hverandre.

Hun har fortsatt veldig til drive i forhold til spisingen. Det eneste problemet, som faktisk ikke er noe problem, er at hun skal ha ørti sorter mat til hvert måltid. Det er både ost, kaviar, smør, skinkeost, brødskive, melk, eplejuice, youghurt, . Har vi ikke verre ting å stri med, skal vi ikke klage. Hun er også svært ivrig på å være med på handel, sette inn matvarer og lage mat. Det så vi ikke for oss for noen måneder tilbake. Men, akk så herlig og som Marit Bjørgen ville sagt det - helt vannvittig.

Det som ikke er fullt så positivt er at Berit har fått seg en liten knekk. Det kommer i forbindelse med at ting går bedre for Synne, og er ikke noe veldig overraskende. En slipper gjerne ned skuldrene flere hakk når ting går rett vei, og da blir en mer mottagelig for sykdom. Berit har brukt denne uken på å slappe av, og gjøre det som hun har lyst til. Forhåpentligvis er hun tilbake i godt gammelt slag straks. For laget vårt har ingen mulighet for seier, uten at vi kjemper med toppet lag.

Onsdag var en hit og dit dag. Vi startet med kontroll på St. Olav, en kontroll vi forøvrig helt hadde glemt. Heldigvis ringte koordinator Grete dagen før. Senere på dagen hadde vi møte med ansvarsgruppen til Synne. Der fikk vi luftet tanker og ideer med folk fra alle instanser som jobber med godjenta vår. Det at vi får sette oss ned alle sammen, gjør at vi får ting lettere på stell, både med byråkrati og tiltak.

Ellers så har Synne vært mye ute denne uken, både her hjemme og i barnehagen. Akebrettet har blitt flittig brukt, og bøtten og spaden må alltid være med. I går ble det en stjørdalstur, der resultat ble litt klær, noen gaver og en skiboks. Nå er det slutt med skismurning og klister på setene i bilen. I dag har vi vært en tur i Tydal, der vi har feiret bestemor litt på forskudd. Synne overleverte gavene, og var like ivrig som bursdagsbarnet til å åpne. Bestandig stas for alle når Synne er på besøk hos bestemor og bestefar og ikke minst tante Heidi.

Nå ligger gullet på lading, snart klar for en ny uke med barnehage, lek og moro. Ha fortryllende uke alle sammen, og pass på at dere ikke snør ned.

1 kommentar:

  1. Så flott å lese at det går så bra med den fine, lille jenta deres:) God bedring til Berit, bruk dagene til avslapning godt, og ta vare på deg selv:) Hilsen Camilla Skei Roksvaag

    SvarSlett