fredag 6. februar 2009

Da gjør vi et forsøk på å legge ut første innlegg. Det blir nok litt prøving og feiling før vi får det til helt som vi ønsker! Så vi ser ikke bort ifra at det vil bli forandringer på både utseende, farger og bilder på denne siden:)

MEN uansett, nå er vi igang! Dette har vi tenkt lenge på, og håper at dette vil være en fin mulighet for oss foreldre å nå ut til alle dere som gjerne ønsker å følge med oss.

Når vi først er igang her, så må vi si litt om dagen idag. Synne og mamma har vært på en finfin pulktur til fots. Synne storkosa seg i pulken på ullpledd, skinn, i voksipose med tjukkdress og ullklær!! JA mamman er fryssinj av seg, men det var -8 grader også da!! Turen gikk kjempefint helt til vi møtte ELG!! Vi listet oss bare forsiktig videre, og elgen stirret dumt på oss;) I kveld var vi en liten tur på bursdagsfeiring til naboen, Synne er superglad hver gang hun ser muligheten for litt ekstra oppmerksomhet, og det var det da nok av der:)

4 kommentarer:

  1. Hallo:-) blir fint det her ja,kjekt...:-)

    SvarSlett
  2. Dette synes jeg var supert. Kjempefin side dere har ordnet. :) Gleder meg til å følge med dere. Så fin snuppa var i pulken da. Nydelig prinsesse... :)

    SvarSlett
  3. hallo! kjekt me blogg! va ei nætt å blid pie æ træft på rema om dan her ja!
    hilser frå skjei søndre
    oddbjørn

    SvarSlett
  4. Hepp!! Fin side dere har laget. Gleder meg til Synne kommer i kveld!!
    Hilsen mormor!!!

    SvarSlett