onsdag 25. februar 2009

Vinterferie-besøk!


Fra mandag til onsdag har vi hatt Malin på besøk til stor begeistring for Synne. Vi har kosa oss og har bl.a vært ute på et par akebrett-turer med Synne. Malin hadde med gave til Synne fra tante Solveig. Som dere ser på bildet var det et NYDELIG broderi med Synnes dataer, som vi alle tre setter utrolig pris på! Nok en gang tusen takk tante Solveig.!!! Må legge til at hun også har heklet Synnes dåpskjole, vi er bare stumme av beundring og takknemlighet!!
I dag var vi på helsestasjonen for å ta ei vekt på tuppa. 8870g stoppet vekta på idag, ikke helt fornøyd med det iom at det er nesten identisk med vekta for 10 dager siden. Men at det svinger opp og ned har vi jo erfart mange ganger. Nå vurderer vi om vi bør gi henne litt mer i døgnet, evt øke innholdet av kalorier i maten. Synne blir stadig mer aktiv, så man må nok regne med at vekten vi flate ut mere etterhvert, slik den gjør hos friske barn.
Etter vektkontollen var Synne til frisøren for første gang. Det var med skrekkblandet fryd for stort og smått, men det gikk veldig bra, og tuppa ble så fin atte`!
I går fikk vi brev fra Rikshospitalet. Må si blodpumpa slo litt ekstra med det samme, men vi fikk "bare" beskjed om å møte på kirurgisk dagpost neste torsdag for en blæretrykkstest! Så det er nok et tegn på at de" jobber med saken" der nede:)
Ellers har Berit og Synne vært på barseltreff idag. Alltid like trivelig å treffe både småtuppene og mammaene:) Det er spesielt på slike treff man ser hvor fort tiden går!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar