torsdag 19. februar 2009

Akebrett er toppers!



Dette har vært en laang vinter, og vi ser ingen ende. Det fortsetter bare og snør og snør....
All denne snøen skaper noen utfordringer, men også mange gleder! Synne har nå endelig fått prøvd akebrettet sitt, og det var stoor suksess!! Vi har nå kjørt akebrett flere dager på rad, og Synne gir uttrykk for at det gjerne kan være litt fart på brettet:)

Både jeg og Jon Håkon er glad i å være ut i frisk luft, og håper dette er verdier vi får overført til Synne.Det ser ut som vi har lyktes godt, for hun storkoser seg når hun får vært ute. Til nå har Synne litt begrenset kontakt med naturen da hun stort sett sitter i vogn, pulk, meis, akebrett..... Men når hun blir sterkere, blir det en annen verden for hennes del når hun kan få utforsket den fra bakkenivå. Dette er noe vi alle ser fram til:)
Ellers har mye av uka gått med til litt praktiske oppgaver i etterkant av ulykka. Det skal flyttes på mye papir før vi i det hele tatt skal kunne få en leiebil!!!! Det er bare å stå på! Spent er vi også på om vi får Chrysler`n igjen, eller om det ble for store skader...... Men det er da tross alt bare en bil!!
I morgen kommer fysioterapauten hjem til oss for å følge med Synne. Hun ser tydelige framskritt, så det er godt å høre:) For tiden trener vi på balanse, og det å sette tyngde på føttene.
Utover dette ser nå fram til helg igjen, og det å få være sammen alle 3!

Så god helg til dere alle:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar