søndag 8. februar 2009

Aller først vil jeg begynne med å GRATULERE ALLE MØDRE MED DAGEN, hurraaaa:) Da har jeg vel allerede avslørt at det er Berit som er skribent idag:)

Vår lille familie "ferierer" i helgen på vikanlandet hos mormoren til Synne. Her har vi det supert og blir oppvartet som på et hotell:) Berit og Jon Håkon var igår kveld på Bad Taste-party, og var riktig så lekre. Synne lå på loftet hos mormor, men det er tydeligvis at hun nå har blitt litt "større", for det var litt skummelt å ikke ligge i senga si på rommet sitt!! Det ble endel gråt (som igjen ofte fører til oppkast) før hun sovnet. Mamma og pappa var ikke lengre unna enn i nabohuset, og det var greitt, for når man er liten og alt er bare trist og leit, så er det faktisk bare mamma og pappa som er medisin. Sånn er det bare!!
Idag blir det morsdagsfeiring med hele fam`en hos mormor, det er alltid like trivelig for stort og smått:) Søskenbarna har mye glede av hverandre, uavhengig av aldersforskjellen. Malin som er snart 14 år, er kjempepopulær hos småfrøkene, og hun vet å ta godt vare på de;)

Så da vil jeg avslutte med å si; nyt dagen alle mødre!! Selv fikk jeg varme votter og sportsbh i gave av Synne og Jon Håkon, så da er det bare for meg å komme meg ut på tur:)

3 kommentarer:

  1. Først av alt: for et utrolig fantastisk flott bilde av Synne-jenta :) Hun er bare helt skjønn ! ! ! Fint at dere laget denne bloggen slik at vi kan følge med på hva som skjer, for vi er som du sier Berit, mange som er spente på hvordan det går med Synne og tenker masse på dere ! ! ! Ønsker deg en fin morsdag og lykke til alle tre med det som skal skje fremover ! Alt godt ønskes dere fra Ingunn, Benjamin og Ronny på Frøya!

    SvarSlett
  2. Så flott side dere har laget, blir spennende å følge med tuppa deres altså. Håper alikevel dere stikker innom skolen igjen når vi er på samling, så får vi hilst på dere igjen :o)
    Ønsker dere alle lykke til med transplantasjonen ;o)

    Klem fra Elin Klingenberg på Hitra :o)

    SvarSlett
  3. Hei!
    Flott side hvor vi kan følge med i det som skjer med Synne.
    Lek på akebrett synes morsomt. Er det like morsomt å falle i snøen?
    God helg til dere alle tre!

    SvarSlett