fredag 13. februar 2009

Avlastningshelg

Da var det klart for nok ei avlastningshelg, og Synnetuppa er trygt plassert hos damene på sykehjemmet, mens mamma og pappa slapper av hjemme uten tanke for mat, medisiner og alle rutiner vi må igjennom iløpet av en dag! Vi innrømmer at det er godt å få noen fridager fra akkurat disse rutinene, men go`tuppa vår savner vi massemasse!!
Synne syntes ikke det overhode var noe trist da mamma dro idag, hun bare smilte, vinket og koste seg. På mange måter veldig trygt og godt å se at hun er så tilfreds med å være der, det skaper trygghet for oss alle, men hun kunne ha vært litt lei seg da mamman dro, skal liksom være litt trist når mammaer drar.....:):):)
Så nå ligger helga åpen for oss to. Vi har vel har vel lagt stoore planer om noen flotte dager........ framfor tv`n med utallige timer sport! I Berits familie har vi gående en VM konkurranse som innebærer både alpin-, skiskytings-, og langrenns-VM som går i disse dager. Legger herved med en link hvor de mest interesserte kan gå inn å se hvordan hver enkelt ligger an i tippinga. http://home.broadpark.no/~kelverum/ Berit troner for tiden på toppen, men det er tidlig i konkurransen ennå!
Vi har nok også planer om selv å være litt sportslig å komme oss på en skitur eller to ila helgen. Det ligger iallfall tilrette med nysnø og noen få minusgrader.
Så vi vil avslutte dagens innlegg med å ønske dere alle en riktig God Helg , med eller uten ski på bena:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar