onsdag 11. februar 2009

Da har vi gjort unna nok en kald dag her i Selbu. Tempen låg på -20 grader fra morgenen av, det er kaldt nok det!!
Synne og Berit har bare kost seg inne idag. Synes det blir for kaldt å ta med Synne ut nå når det er så lave temperaturer, samtidig med at hun ikke rører mye på seg selv ennå. Men idag har vi stått inne og beundret 3 rådyr som har tilhold på åkeren nedenfor huset. I tillegg går det også en elg her som er LITT for tam ifølge Berit!! Har respekt for skogens kong(l)e for å si det mildt:) Han skal være glad det ikke er i et boligfelt i Trondheim han går å trasker i.....:)

Synne har fått prøvd seg litt på fingermaling idag, men skjønte ikke helt morroa med det. For det var bare klissklass, og DET passet ikke helt vår lille primadonna:)



Ellers fikk vi beskjed om at Synne skal på avlastning til helga, litt rart iom at det bare er 14 dager siden sist, men det er ikke alltid det passer for de som har henne, og vi vil jo selvfølgelig at hun skal være i de beste hender:)) Skal forøvrig på St Olavs på kontroll imorgen, vi har funnet ut at kateteret lekker, så det må vi få fikset på fort som bare det! Vi gjør alt for å unngå infeksjoner!!! I morgen ettermiddag har vi tenkt oss på en forsinket 2-årsdag til Ingeborg, og gleder oss til å treffe både store og små i "oppistuggu" :)
Legger også med et bilde av prinsessa i mammas parykk fra sist helgs utskeielse....

1 kommentar:

  1. Heia! Så kjekt at vi kan få følge med på den spennende veien! kjempefine bilder av alltid blide og søte Synne. Hun er og blir ei helt spesiell prinsesse! :-) Takk for besøket i ettermiddag, det var veldig trivelig!

    Hilsen oss i Oppistuggu

    SvarSlett