mandag 23. februar 2009

Trivsel på hytta!


I helga har vi vært på hytta i Stuggudal. Synne har storkosa seg både inne på hytta, og ut på tur i pulken. Vi dro opp lørdag formiddag til oppvarmet hytte siden Berits bror Kristian hadde dratt oppover kvelden i forvegen. Det har vært mye sport å følge med på tv i helga også, men vi fikk da lurt til et par skiturer innimellom. Synne fikk begge sine dupper lørdag/søndag i pulken, og mamma og pappa fikk seg to fine skiturer.
Vi håper å få til flere helger på hytta i tida framover. Her trives vi godt alle mann, og bedre muligheter for å komme seg ut på tur finnes ikke, når det er bare å spenne på seg skiene rett utenfor hyttedøra! Vi satser på å komme oss oppover ei helg eller to før det blir påskeferie! Tiden flyr ifra oss, plutselig er vi ferdige med februar. Det betyr nok samtidig at vi rykker stadig nærmere transplantasjonen!

1 kommentar:

  1. Hei!! Lenge siden vi har møttes nå men godt å se at alt er bare bra med dere, selv om det skjer ting rundt dere. Lurt med en slik side så kan vi følge med litt når vi ikke er like flink til å møtes. Ser at Synne er blitt større og har hørt at hun er blitt sterkere i kroppen. TOPP!!!
    Klem fra ås oppi Ståkkåm

    SvarSlett