mandag 16. februar 2009

Helga på godt og vondt



I helga var Synne på avlastning på sykehjemmet, til stor begeistring for både liten og for pleierne som har ansvaret for henne.

Helga har mor og far brukt til å lade batteriene og nytet det fine vinterværet. Både lørdag og søndag var vi på lange skiturer. Vi er så heldige å ha oppkjørte skispor så og si utenfor stuedøra. Lørdag gikk turen i retning Hersjøen og Øverbygda, mens vi fulgte skisporet mot Åsbaret og Mebond. Herlig skiføre, sol og liten sjokolagebit i lomma. Kan det bli bedre. Lørdagskvelden ble Stjørdalstur til Stine og Jan Morten, før vi dro en liten tur på Banken Bar.

Mellom alle fine skiturer og sosiale treffninger, har vi naturligvis sett sport på fjernsynet. Skiskyting er underholdning av beste sort, selv om Ole Einar Bjørndalen holdt på å ødelegge søndagens skitur med sitt rot i sporet.
Søndag ettermiddag reiste Jon Håkon nedover til Stjørdal for å se laget sitt Selbu spille treningskamp mot Fram/Skatval. Men han kom ikke så langt. Like før steinbruddet i Lånke kom en bil over i motgående kjørefelt og kollisjonen var uungåelig. Se sakene som er skrevet i Stjørdalens Blad og Adressa. Heldigvis kom ingen til skade, selv om ingen av bilene var kjørbar etter sammenstøtet.

Mandag hentet vi litjmor hjem fra sykehjemmet, og gjensynsgleden var som alltid stor. Tror det var godt å komme hjem til lekene sine, senga si og forhåpentligvis mamma og pappa. Hun har også blitt veid i dag, og tallet er nå 8840 gram. Pilen peker fortsatt rett vei, og det er vi glad for. Nå går det ikke lang tid før vi passerer 9 kilo og da er vi enda et sted nærmere Oslo-tur.

1 kommentar:

  1. Hei Berit og co.
    Håpe alt går bra med dåkk. Lurt at dåkk laga blogg. Har lagt den i favoritter. Og bra det gikk bra med mannen.
    Kos dåkk i sola. Klemmer Kikki

    SvarSlett