fredag 25. desember 2009

God Jul te alle sammen


Hele familien samlet til julefeiring hos tante Solveig og onkel Morten.

Nå er årets julekveld over, og det er mange minna som skal fordøyes. Vi har hatt en kjempekveld sammen med tante Solveig, onkel Morten, Malin, Sondre, Jan Halvard, mormor og onkel Kristian i Lånke, der det var både ribbe, surkål, pakker, karamellpudding og enorme mengder pakker. Det passet Synne godt :-)

Hun fikk over 30 pakker og selv om klær kanskje ikke er like populært som leke-datamaskin, var det ingen tvil om at det var stas å rive i stykker gavepapir. Hun løp i skytteltrafikk mellom juletreet og oss som satt rundt med et kjempesmil rundt munnen. Dette var hennes første julekveld der hun selv har deltatt aktivt, og hun likte nok å være midtpunktet der hun løp i en aldeles nydelig bunad.

Stor jente i flott bunad. Jula er herlig dere.

Siden vi skal ha hele gjenget fra Stjørdal og Tydal på lunsj her 1. juledag, reiste vi hjem etter hvert. Klokka ble over 11 før vi satte oss i bilen, men Synne var fortsatt i storform. Hun hadde heller ingen planer om å sove på bilen, og det er tydelig at dagen har gitt mange inntrykk. Før vi reiste nedover var jeg og Synne på en omfattende pakke-, handle- og besøksrunde omkring i Selbu. Synne var i storslag, mens mammsen regjerte på hjemmebane med både planlegging, rydding og vasking. Hun er verdens beste mamma og kjæreste. Hun har kontrollen over alt, ikke minst nå i jula. Hva skulle vi ha gjort uten henne Synne?

Vi vil med dette ønske alle en riktig god jul. Vi har fått den beste starten vi kunne få, med ei frisk og livsglad jente i full fart. Takker samtidig for alle julekort og pakker vi har fått. Nå skal vi bruke den kommende uken til å kose oss sammen alle tre, sammen med familie og venner. Det synes jeg at vi har fortjent.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar