torsdag 9. juli 2009

En gørranders kjedelig innedag


Trommen ble med opp på rommet etter dagens musikkstund.

Mammsen og pappsen er ikke verdensmestere i å kjede seg. Derfor har dagen i dag vært en lang dag for oss begge. For pappsen startet den allerede like over halv sju, da gullklumpen satt i senga og lurte på om ikke han snart skulle stå opp. Slik ble det og vi fikk en trivelig morgenstund sammen med stell, kos, lek og frokost. Synne protesterer veldig når det gjelder mat fortsatt, men hun brekker seg ikke når hun får noe i munnen. Så vi tror nok det heller handler om tilvenning og vane, enn ubehageligheter. Vi får også flere krefter til å gjøre en jobb med spisingen så lenge hun er frisk og i god form. For vi legger ikke skjul på at i sykdomsperiodene går alle kreftene med til medisiner, mat fra pumpe, kos og trøst.

Ellers så har vi som vanlig vært på treningsøkt med Cecilie, og nok en gang var den ivrig utøver vi hadde med oss. Hun snur seg rundt, og raser av sted i stor fart, så vi som skal holde styr på slanger har nok med å henge med. Dessuten fikk vi besøk av en ikke flygedyktig måsunge som ville inn. Han hadde vist sneket seg inn i gymsalen i går, og var svært lysten på en ny runde. Men den gang ei. Måsungene her i Oslo er på størrelse med en diger måse hjemme i Trøndelag. Det er nesten som er blir litt redd der de vandrer og spretter rundt sykehuslokalene. Vi var også en tur ned på musikkstund, og Synne ble etter hvert en meget ivrig trommeslager. Gleden ble ikke mindre da hun fikk ta med seg trommen på rommet etterpå.

I kveld har mammsen vært en liten tur på trening, mens pappsen og Synne har fartet rundt i sykehuskorridorene etter nye oppdagelser. Det å kaste penger i lykkefontenen er i hvert fall stor stas. Med dette ønsker vi alle våre blogglesere en riktig trivelig kveld.


Synne får ikke bade når hun har urinkateter. Derfor blir det dusjing, også det til stor glede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar