onsdag 15. juli 2009

Full runde med kontroller

I dag har det vært en hektisk dag her på Riksen. Allerede fra klokka 08 i dag tidlig har det gått i ett med blodprøver, røntgen, ultralyd og flere blodprøver. Dette er den obligatoriske 3 måneders kontrollen etter transplantasjonen. For det er jo faktisk 3 måneder idag siden transplantasjonen! Som vanlig på en onsdag startet dagen med blodprøver. Deretter bars det på radiologi barn, der Synne fikk satt en dose med kontrastveske i blodet, samt at de tok et røntgenbilde av hånden hennes. Dette gjør de for å se om skjelletet har utviklet seg som det skal.
Deretter bars det på fysiotrening, før ultralyd av nyren stod på programmet. I mellomtiden tok vi en ny blodprøve, som skulle vise hvor mye av kontrastvesken som var igjen i blodet. Svaret her angir funskjonaliteten til Synne sin nye nyre.
På ettermiddagen tok Synne og pappsen en spasertur i omerådet rundt her mens jeg har kosa meg meget godt sammen med Ingeborg på Oslos tak, nemlig i 11`efte etasje på folketeateret. Nærmere bestemt Stratos, hvor sommeråpent sendes ifra på fine sommerkvelder. Der har vi sittet i hele ettermiddag/kveld og kost oss med god drikke og mye mimring, og med utsikt over hele Oslo. Dette gir næring til videre motivasjon:) Så takk for en trivelig kveld Ingeborg!! Husk at du har takket ja til trekkspillfestival i Selbu om noen uker:)
I morgen skal Jon Håkon hente vår nye doning på Harestua, og blir faktisk hentet her på Riks`n av han som selger oss bilen. Det er service det:) Håper og tror vi skal bli fornøyd med vårt nye kjøretøy!

Med dette ønsker vi dere fortsatt en fin kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar