tirsdag 28. juli 2009

Mi trives i Uglemsmoen 25


Stor stas med Jenny og Ingebrigt på kaffebesøk.

Vi kan allerede nå slå fast at vi trives i Uglemsmoen 25. Den første dagen etter hjemkomsten har gått som en lek, og det har vært mange ting å ta fatt i både for små og store. Synne sov da vi kom hjem i går kveld, og ble helt turbo da hun kom opp i dag tidlig. Det nye kjøkkenet som stod ferdig montert her i går kveld, var en slager for første time. Så en stor takk til alle mormor, tanter og onkler og søskenbarn på Stjørdaln. Ellers så har Synne sett over hver eneste kvadrat i første etasje i dag. Til og med vaskerommet har fått besøk, der hun suser av gårde i sin rumperacerstil. Det er mye som skal utforskes, og vi må nok bruke de neste dagene til å flytte unna ting som Synne i skal få tak i. Vi snakker om en ny verden for oss voksne, i forhold til hvordan dagene var før vi dro til Oslo.

Ellers så har vi vært en par turer på handel i dag. Der traff vi masse kjentfolk, og det er tydelig at det er mange som synes det er godt at vi har kommet hjem. Vår tidligere naboer, Jenny og Ingebrigt, kom på kaffebesøk i kveld, og de hadde med seg en nydelig spilledåse til Synne. Ellers så var fam Valli innom en snartur, mens den kvinnelige delen av fam Wanvik/Krogstadmo kom med rundstykker, boller og rørt jordbær i kveld. Det er kjempefint for oss å ha gode naboer. Ellers så fikk vi en kjempefin blomsterbukett av MalvikBladet med ønske om vel hjem. Det varmer.

Må ellers få meddele alle sammen at det å være hjemme er helt toppers. Både Berit og jeg følte nok litt tomhet da vi fikk satt oss ned i går kveld. Men det å kunne bruke sitt eget bad, sove i egen seng og lage sin egen mat er helt vidunderlig. Vi har dessuten startet jobben med å finne ut hva vi skal bruke dagene til framover. Vi har nemlig ikke tid til å hvile på laurbærene her i gården, og rastløshet er nok mellomnavnet vårt. Så det er mange prosjekt som svirrer rundt i hodet. Men nå skal vi være tv-slaver noen timer før vi finner igjen senga vår. I morgen skal vi til St. Olavs på vår første kontroll der etter transplantasjonen. Der skal vi ta blodprøvene klokke 08, og det betyr at onsdagen vil starte tidlig for oss.

Så ha en fin tirsdagskveld. Vi storkoser oss i hvert fall.

Vi roter litt med maten, men det trengs når en skal lære seg å spise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar