torsdag 30. juli 2009

Hektiske dager i Selbu

Vi nyter dagene hjemme i Selbu og har det kjempebra. Synne storkoser seg på hjemmebane og har nå snart sett over det som sees over her i førsteetasjen. Ingen skap og skuffer får stå i fred, og det er nok litt uvant for oss voksne. Men dette er vel vanlig for alle småbarnsforeldre, det kom bare så brått på for oss som hadde ei som kun satt stille på rompa før vi dro til Oslo.

Men selv om vi endelig er hjemme, har vi vært masse på farten de to siste dagene. Onsdag morgen satte vi kursen mot St. Olavs for vår første kontroll der. Dit skal vi jevnlig i ukene og månedene som kommer, og vår lege på St. Olavs var nok imponert over hvor mye hun har utviklet seg på de siste månedene. Blodprøvene vi tok der var fine, selv om vi først i morgen får svaret på om doseringen på den imundempende medisinen er riktig. Etter det var Tour de Handel. Vi hadde en liste lengre enn lang over ting vi hadde behov for, samtidig som vi hadde flere gavekort fra bryllupet i fjor som snart går ut. Derfor ble det mange stopp og masse handleposer før vi endelig ankom Uglemsmoen i går ettermiddag. I går kveld kom Berits søster Solveig med fam på besøk. De var på tur hjem fra hytta i Tydal, og gledet seg stort over å få treffe Synne. Hun parerte kjapt med å vise alle sine kunster, og sjarmerte besøket i senk nok en gang.

I dag har vi vært en liten tur til Stjørdal på malingshandel. Vi er nå i gang med å male huset vårt, noe som absolutt var påkrevd. En mer blass rødfarge enn huset i Uglemsmoen 25 har, skal du lete lenge etter. Så nå har vi startet med skraping og vasking av hus, før vi startet med penslene så fort vi er klare. Vi har også flere andre prosjekt vi ønsker å gjennomføre, og det er ingen tvil om at det var på tide å komme hjem. Vi var også innom mormor på lunsj på Vikanlandet. Det er bestandig stas for Synne, og ikke minst er onkel Kristian populær. Nå har Synne sovet en god stund allerede. Hun sover veldig godt om nettene nå, og det er ingen tvil om at hun synes det er godt å sove i sin egen seng, på et mørkt og kjølig rom. Hun bruker for tiden så mye krefter på dagtid, så det er stort sett ingen problemer å legge henne om kveldene. Det er godt for henne og ikke minst for de voksne. Nå er mammsen i full gang med helgavask, mens pappsen får finne noen andre oppgaver å tak i. Det finnes, vær du sikker.

Ha en fin torsdagskveld alle sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar