lørdag 25. juli 2009

Et steg nærmere Uglemsmoen


Synne ble glad for besøket av søskenbarna Guri (t.v.), Ida og Hanna.

Dagen i dag har vært positiv i forhold til Synnes form. Hun sliter fortsatt med litt feber i perioder, men tempen er ikke like høy som de foregående dagene. Hun har også lengre perioder der tempen er normal. Det merkes godt på jenta, selv om hun ikke har vært særlig preget av tempen de siste dagene heller. Vi har rett og slett ikke kjent Synne slik hun har brukt å være når feberen har herjet kroppen. Men varm har hun vært. Lege Anna er heldigvis på vakt i helga, og det er kjempegodt å ha en lege som kjenner henne godt i den situasjonen vi er i nå. Det er betryggende i forhold til at også legen begynner å kjenne Synne, samtidig som hun nå ser så mye framgang at vi nærmer oss hjemreise. Siste episode i sagaen om turen fra Riksen til Selbu sier at den nå kan skje allerede mandag morgen.

Vi er nå ikke lengre så isolert som vi var i går, og både mammsen og pappsen slipper å gå med smittefrakk inne på sykehuset. Vi får også bevege oss inn på kjøkkenet, om vi er der kort tid og foretar ekstra grundig håndhygiene. Det er godt, selv om Synne ikke får på kjøkken og lekerom enda. Det er mange syke barn her på avdelingen vi nå ligger, ikke minst kreftsyke barn, og vi skjønner godt at det siste de ønsker er et bassilusker og virus rundt omkring på hele avdelingen. CRP-målingene er også så gode nå, at begge antibiotikaene nå er tatt bort, og i stedet konsentrerer man seg nå om å bekjempe et luftveisvirus.

Også i dag har vi hatt besøk, og denne gang var gjengen fra Fælvika som stakk innom. Etter en liten runde med å være litt sjenert, syntes Synne det var storstas med besøk av søskenbarna Guri, Ida og Hanna og tante Margit og onkel Jan Erik. I ettermiddag tok sykepleier Anne Marte på seg jobben med å være barnevakt og derfor dro hele gjengen nedover til sentrum for å spise. Pizza på Peppes Pizza er ikke å forakte. Etterpå ble det is og en liten tur til slottet, før Fælvikagjengen fortsatte videre på ferieturen sin, som blant annet inneholder besøk i Kristiansand og Sandnes. Nå har gullet vårt nettopp sovnet, og mammsen og pappsen skal slappe av noen timer med aviser, kryssord, tv og internett.

Tilslutt må vi sende en liten forsinket bursdagshilsen til Tor Inge i Meråker!! Gratulere med gårdagen lille venn:)

Måtte Synne få en ny formstigning i morgen. Vi savner Trøndelag.

Helium er gøy, i hvert fall for de eldste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar