fredag 14. august 2009

Da er det jammen helg igjen! Vi håper på oppholdsvær ihelga så vi skal få malt ferdig det som mangler på hus og uthus. Med dette været vi har hatt siste uka, er det ikke fritt for at jeg misunner søsteren med familie som idag tok turen til sydligere strøk. DET hadde gjort seg nå:)

Noen av dere har kanskje lest intervjuet i dagens utgave av lokalavisa Selbyggen! Skal forsøke å få lagt ut intervjuet her på bloggen over helga dersom det er noen som ønsker å lese dette. Bodil har iallfall gjort en flott jobb som skribent, og vi kjenner oss så abslolutt igjen i det som står skrevet.

Ellers idag har jeg og Synne hatt besøk av både fysioterapaut Carole samt et trivelig besøk av Randi, som snart selv skal få ei lita tulle å kose seg med! Masse lykke til, vi gleder oss:) Ikveld har far sjøl imponert med et nyydelig måltid med kylling med masse snadder til. Mmmm.....:) Det er slike ting vi nå virkelig verdsetter!! Lage egen mat, og slappe av i egen sofa osv..... Herrlig!!!
Har også forøvrig hatt en fin samtale med vår kjære Tone på Riks`n , som var vår gode samtalepartner i de spesielt tøffe periodene. Hun følger oss opp, og vi skal nok treffe henne igjen når vi igjen tar turen til Riks`n!
Jon Håkon fikk ellers en trist beskjed idag om at hans onkel Torstein dessverre har gått bort. Ekstra spesielt er det siden han er tvillingbroren til Nils, Jon Håkons pappa! Våre tanker går til Ingrun og Eskil med familie.

Nå er det full avslapping her med litt god vin i glasset og Nea Radio på øret. Ønsker Torgeir og alle andre pilgrimmer både med og uten sykkel lykke til imorgen! Håper på godvær og suksess for alle sammen!!

God helg alle sammen!

1 kommentar:

  1. Hei! Mått no berre innpå nettet og kjøp avisa me intervjuet e :) Veldig fint intervju :) Håpe dåkk får en fin høst! Ta gjerne tur'n innom DMMH når neste samling e :)

    SvarSlett