søndag 16. august 2009

Så var helga over....

Da har vi gjort unna nok ei helg her hjemme, og godt er det! Igår fikk vi mala enda litt mer, og begynner virkelig å ser slutten på det!!
Vi fikk besøk av onkel Kristian, som har en høy stjerne hos Synne. De finner alltid tonen, noe dere også ser på videoen som er lagt ut her!


Synne og onkel i fin harmoni:)

Idag har det vært en avslappingsdag, noe søndager egentlig er til for! Og når det itillegg regner uten stans, inviterer ikke været til noen store utskeielser. Vi tok på ettermiddagen turen på Stjørdalen. Først en runde med plantehandel på Plantasjen, før vi satte kursen for Folvika. Det ble en trivelig happening med middag og greier. Synne fikk møte Frøya, familien Røsæg`s siste skudd på stammen. En liten kattepus som Synne satte stor pris på:) Litt hardhendt enda, for det er ikke lett å forstå at dette ikke er en kosebamse, slik alle andre kosebamser ser ut som, men hun var veldig villig til å gi bort klemmer til pusen.

Så nå er det bare å ta fatt på en ny og innholdsrik uke på godt og vondt. Nevner begravelse til onkel Torstein og møte med nye journalister. Riks-pressen har fått nyss i saken fra Selbyggen og ønsker å viderebringe denne historien til resten av landet. Etter mye fram og tilbake, sa vi sterkt tvilende ja til dette, og det med tanke på hvilken kilde det er. Grunnen til at vi tilslutt sa ja, er håpet om å gi andre i noenlunde samme situasjon trøst og motivasjon til å stå på videre. Vi er selv opptatt av å lese om andres situasjon, i håp om å finne noe som gir oss troen på at ting kan og vil gå bra!! Så da får det bare være hvem det er vi stiller opp for. Hvem kilden er kommer vi tilbake til litt senere ut i uka.......:O)
Her er forøvrig en link til Selbyggen og litt av intervjuet der dersom det er noen som har interesse av det; http://selbyggen.no/


Her snakker vi KOSING!!! Ingen tvil om at kattepusen falt i smak hos Synne. Blir nok ikke lenge til det blir en liten firbent en her i Uglemsmoen 25 også:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar