søndag 23. august 2009

Vi gikk en tur på stien.....


.. så hørte jeg fra lien, er gjøk som sa ko-ko-ko-ko.

Dagene flyr i Uglemsmoen 25, og familiens midtpunkt stråler. Vi har flere ganger her på bloggen nevnt at hun har hatt fin utvikling i det siste, men den siste uken har det virkelig skjedd mye. Hun har nesten ikke tid til å sitte på rompa lengre, nå er det å stå og gå som er det som er viktig. I løpet av de siste dagene har hun blitt kjempeflink til å gå med litt hjelp av mamma og pappa, og hun reiser seg overalt på egen hånd. Litt verre er det å komme seg ned igjen, så det blir litt roping og hyling når kreftene begynner å ta slutt.

Her leker vi ikke såpebobler. Kun en med maskin holder. Det gikk bra helt til Synne prøvde å drikke såpevannet.
Med aktivitetsnivået Synne har for tiden, er det en fulljobb å henge med på dagtid. Derfor er det bra at flere av prosjektene våre nå nærmer seg fullført. I kveld ble de siste plankene på uthuset malt for andre gang, og dermed anser vi maleprosjektet som ferdig. Det har vært slitsomt mot slutten, men nå er vi veldig glad for at vi gjorde det. For huset ble kjempefint, og det er ingen tvil om at fargevalget til mammsen ble vellykket. Ellers så er vi i gang med sliping av veranda og platt, og det skal bli meget bra, selv om dette nok er litt langdrygt prosjekt. Men prosjektene har ikke tatt mer tid enn at vi også har tid til å kose oss. I kveld var alle tre på en kjempefin tur, og Synne storkoste seg i meisen. Turen gikk fra Uglemsmoen og via skogen opp mot Valli. Kjempefin tur i kveldssola.
I dag har vi hatt besøk av Malin, Jan Halvard, tante Solveig og onkel Kristian. Det er stas for liten og stor, og besøket ble avsluttet med pølse- og tacopizza av ypperste kvalitet. Guttene bevilget seg en liten fisketur, dog med et heller dårlig resultat. Vel hjemme ristet Jan Halvard av seg skuffelsen og klipte hele plena i en fei, mens de kvinnelige gjestene tok jobben som underholder og barnevakt.

Synne er kjempeglad i å være ute. Her midt i blåbærlyngen.
Ellers så har de siste dagene gått med til fysiotrening, turer hit og dit, spisetrening og masse lek og morro. Men i morgen er det nye arbeidsuke. Travelt for den som skal være journalist, travelt for den som er liten, men ikke minst travelt for den som skal henge med energibunten og solstrålen Synne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar