tirsdag 4. august 2009

Travle dager!

Det er fortsatt travle dager her i Uglemsmoen 25. Vi har nå kommet omtrent halvveis med husmalinga, så nå går vi løst på siste runde med ny farge. Har prøvemala den ikveld og NÅ blir jeg fornøyd!!! Igår hadde vi kjempegod hjelp av Ingebrigt, som klatret stige som bare det. Det er supert med et par ekstra hender innimellom. Motiverende å se at det monner:)

Imorges startet vi i rett tid, pga kontroll på St Olavs. Det vil si opp kl 06.00. Det gikk da også utover våre kjære overnattingsgjester, Malin og Sondre. Men de tok det med et smil og det var overraskende få trøtte ansikt i baksetet på tur nedover dalen imorgest.
På St Olavs ble de nok en gang overrasket over at vi kom, men vi fikk da til slutt unnagjort det obligatoriske. Prøvesvarene får vi ikke før om et par dager.
På tur tilbake stakk vi en tur innom Mille, Line og Jan-Thomas. Mille var 2 år på Juli, så da var det på tide med en forsinket bursdagshilsen. Synne og Mille fant fort tonen, og Synne viser nok en gang stor glede med andre barn. Det lover godt nå som hun snart starter i barnehage:)
Jeg tok en tur til frisøren mens Synne og Jon Håkon ble igjen en stund til hos fam Elverum/Ottervig.
Vi møttes til malingshandel på Byggmakker, da vi igår var innom for å kjøpe ny farge, men de var tom for base. De skulle få mer av dette idag, så da skulle de sette av det jeg trengte. MEN da vi kom idag hadde de ikke fått noe mer, og jeg tror damen bak skranken så fortvilelsen i øynene.....samt noen fortvilte klynk........og var så kjempekjempesnill å ordnet det slik av de lånte noen spann fra et annet firma!! Snakk om kundeservice.......og snakk om å redde resten av uka!!!!!!!!!!!!! :=)
I ettermiddag fikk vi kjempetrivelig besøk fra fam Svendgård. De hadde med masse flotte ting til både liten og stor, mange takk nok en gang. Samtidig stakk Ingrid, Kjerstine og Gunn Marit innom en tur. Noe vi alle og spesielt Synne setter stor pris på:)
Nå klarte jeg å vikle på meg ei blåtå ikveld, men satser og håper på at den holder seg til helga. NÅ nærmer det seg med stormskritt helgas store begivenhet, og vi gleder og gleder oss!!! Bryllup er alltid stor stas.

Tilslutt vil jeg sende mange gode tanker til Amalie, Tore og Elin som har mistet sin kjære Angelika. En tapper jente som dessverre måtte gi tapt for kampen. Vi ble kjent med denne familien på Riks`n og jeg kommer aldri til å glemme gleden Angelika viste hver gang hun så Synne!! Sov godt kjære Angelika, håper du har det godt der du er lille venn!
Slike ting setter livet i perspektiv og vi ser hvor bra VI tross alt har det! Vi fikk ha med oss ei livsfrisk og sprudlende datter hjem fra sykehuset, det fikk ikke Tore og Elin......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar