torsdag 13. august 2009

Her gjør vi oss kostbar


Synne er litt sjenert for tiden. Her gjør hun seg litt kostbar for tante Margit.

Vi har kommet til torsdag kveld, og Synne er fortsatt i storform. Formen er faktisk så bra at hun bestemte seg for å stå opp allerede klokka 06.15 i dag tidlig. Uvant for oss som er vant til at hun må vekkes. Men allikevel holdt hun koken helt til klokka 20 i kveld, og det bare med kort dupp. Det er tydelig at hun har krefter å øse av. For aktivitetsnivået, både geografisk og muntlig, er i rasende utvikling. Nå beveger hun seg ikke bare på rompa, men kommer stadig oftere over i krabbestilling og i stående. Det er tydelig at hun selv også er stolt over den utviklingen hun har.

I dag har mammsen og Synne vært på Vikanlandet, hjemplassen til Berit. Der var hele søsken- og søskenbarnflokken samlet hos mormor. Synne synes det er stas å være sammen med denne gjengen, og hun nyter til fulle å være midtpunktet.Der fikk hun også sitt aller første møte med en katt på nært hold. Hun er så absolutt glad i dyr, og det går nok ikke lang tid før det er kommet en katt til Uglemsmoen 25. Pondus gav så absolutt mersmak.

I går var vi på kontroll på St. Olav, og svarene så langt er positive. Svarene på prøvene for den imundempende medisinen kommer først i morgen, men de er nok mest sannsynlig på det samme nivået som sist. Vi fikk dessuten skiftet kateter i går. Synne rev tidligere i uken ut stingene som kateteret var festet med, og derfor skiftet vi til en nytt kateter med ballong på innsiden. Det er mye mer sikkert i forhold til at Synne for tiden er meget interessert i alle ledningene som er festet til kroppen.

Ellers så hadde vi i kveld besøk av Lars Sørnes, en kollega av Jon Håkon som jobber i Stjørdalens Blad. Med pizza, brus og sjokolade, ble det en riktig så trivelig kveld. Senere tok pappsen fatt på en rydderunde utendørs, mens mammsen gikk igjennom alle kassene med klær som Synne har arvet fra Hanna, Ida og Guri. Her var det mye fint. I morgen venter en ny runde med fysioterapi for Synne her hjemme. Vi tror nok at hun virkelig ser framskritt bare på en uke.

Avslutningsvis vil ønske Jan Halvard, Sondre, Malin, Solveig og Morten god tur til Bulgaria. Vi skulle så gjerne vært med, men får ta det igjen senere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar