søndag 6. september 2009

Synne er blitt 2 år


Synne har vært i storform i dag. Pakker er populært, og det blir nok mange runder med de nye lekene.
I dag har vi hatt den O store bursdagsdagen her i Uglemsmoen. Mammsen og Synne har nemlig bursdag på samme dag. Så totalt har vi hatt nærmere 40 gjester innom dørene, og det er to slitne jubilanter som nå har falt til ro. Synne sloknet ikke før nærmere klokka 9, mens mammsen har satt seg til rett i godstolen for å takke for alle hilsningene på sms og facebook.


Om ikke jubilanten selv var så ivrig på bursdagskake, var tremenning Signe meget glad i sjokoladekake.
Som dere skjønner har det vært en hektisk dag her. Gjestene kom på pølsefest i ettermiddag og etter det har det gått i ett. Med seks unger fra 2 år og nedover blir det liv i huset. Synne har storskost seg i hele dag, og hun begynner virkelig å få taket på å åpne gaver. Etter pølsefesten disket Berit opp med et kakebord ala Elverum, og det falt virkelig i smak hos alle gjestene, ung som gammel. Både Berit og Synne vil benytte anledningen til å takke for alle gaver og hilsninger de har fått i løpet av dagen.

Stor stas med pakker, ikke minst papiret:-)

Men det er ikke bare feiring som står på programmet her i Uglemsmoen. Plattingen er ferdig, og 5 kubikk med singel er snart kjørt ut. Nå starter prosjekt "Tak over altan", og målet er å få på plass takåsene til neste helg. I mellom alle prosjektene har vi feiret og skal feire andres bursdager. I går tok vi turen til Tydal for å feire dagen til bestefar, og gjett om besøket ble godt mottatt. Det er ingen tvil om at Synne er gullklumpen til bestemor og bestefar. Mens far skal snekre denne uken, skal mor planlegge mat til fest. Det er mye som skal på plass, men dette er hun dyktig på. Kanskje hadde festplanlegger vært et passelig yrke for verdens beste mor og kjæreste.

Nå tar vi en velfortjent pust i bakken her i Uglemsmoen 25. Måtte de gode dagene fortsette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar