torsdag 3. september 2009

Stortrivsel på tur.......å snekkering av platting:)


Mammakos....om enn litt motvillig:)



Dææær e sauan....!!


Oii...!



IDYLL!!!!




Enda mere IDYLL!!





Uten mat og drikke.....:)

Dagene går nå med til snekkering av platting.....som viser seg å bli rene danseplassen!!! Den blir mildt tatt STOR, men for all del, vi skal da få bruk for den:) Vi har kommet langt, og ser snart slutten på oppgaven, i første omgang. Snart er alle plankene slått i, men det skal nok skruves maaange skruver enda før den er helt ferdiglagt!

Imellom slagene av baking og snekering og div andre gjøremål, så satte vi idag av noen timer til avslapning og kos i godværet!! Vi pakket sekken med litt pølse med tilbehør, kaffe og te, leker, aviser og fiskestanga!! Vi hadde lyst til å ta turen på Vekta og Stråsjøen, noe vi slettes ikke angrer på. For makan til fin tur til både liten og stor:) Vi fant en flott plass ved elva, og der gikk det itillegg 4 sauer og beitet som Synne hadde stor sans for:) Det ble mange "bæææ" i løpet av tiden vi satt der. Pappa prøvde fiskelykken, men jeg stod for pølsesteikinga. En helt vanlig familiesituasjon med andre ord.....:) Synne hadde veeldig lyst til å være med pappa på fiskinga, og fikk da selvfølgelig det:) Jammen fikk han ikke et par småfisker også, til skrekkblandet fryd for tuppa sin del.....som dere kan se på filmen som ligger med! Pølsene smakte over gjennomsnittet godt....som de har vane for å gjøre når man griller pølser på tur:) Det ble også tid til litt kaffe og sjokolade til dessert;) En bedre dag sammen med familien skal man lete lenge etter!!! Friluftsliv er noe som både jeg og Jon Håkon setter stor pris på....og ønsker å legge til rette for at Synne også lærer seg å like naturen! Hun stoorkoste seg tydelig idag iallfall, så så langt, har vi vel lyktes godt med det:)
Ellers går dagene også med til litt bursdagsforberedelser. Det sies at jeg og Synne har bursdag på søndag, så da må vi legge til rette for feiring:)

Ha en god kveld alle sammen:)


1 kommentar:

  1. Hei !

    Leste om dere i SE & HØR i går . Det var en rørende historie om ei skjønn jente !
    Hjertelig tillykke med dagen til både mor og datter !
    Vennlig hilsen Mette fra Andøy i Nordland :)

    SvarSlett