onsdag 16. september 2009

Full rulle:)

Ja, her går dagene bokstavelig talt i full fart. Nå er det bare å skru på turboen for å henge på tuppa vår. Hun blir mer og mer uredd og rett som det er står hun på gulvet for egen maskin. Ganske så stødig er hun der hun står også, så kanskje er realiteten for at hun snart går, nærmere enn hva tror:) Trappa er ingen hindring lenger, og så lenge vi går bak og passer på, forserer hun den lett som bare det. Så nå må vi gå til anskaffelse av trappegrind så fort som mulig :)

Trappevandring er blitt som "barneskirenn" å regne....:)

Ellers begynner vi å få rydda opp det meste etter helgas fest i naboens garasje. Det kan høres ut på tilbakemeldingene som at de fleste hadde hatt det trivelig, så da var målet vårt nådd:) Og til de som lurte på hva svaret på spm 15 ble, så var det Arnt:):)

Jon Håkon har idag vært en tur i Tydalen å hjulpet pappan sin med div. forefallende. Det resulterte i et stort lass med søppel.....som vi klarte å fylle heeelt opp!!! Så nå har vi vært nok en runde på gjbrukstorget. Greitt å bli kvitt alt fra tomme malingsspann til papp og tomgods!!

Igår var Synne på sitt første besøk i barnehagen. Da var det klart for gruppebilde, så vi benyttet anledningenn til å la Synne bli litt kjent med både lokalene og små og store hun skal være sammen med i året som kommer. Vi føler oss nå, bare etter noen minutter igår, trygge på at hun kommer til å trives godt der:) Tillitsfull som hun er, blir dette supert for henne!!

Barnehagestart er først på oktober, men før det skal vi neste uke en tur tilbake til rikshospitalet og noen dager der. Da skal de ta en nærmere kikk på blæren og hva de etterhvert skal gjøre med den!! Det blir meget spennende for oss alle, siden det hele tiden har vært usikkerhet rundt dette. Jeg er på en måte litt "redd" for å høre hva svaret de kommer fram til blir, i værste fall ender det med selvkatetrisering, noe jeg/vi ikke ser veldig lyst på. Men selvfølgelig, må vi så må vi!! Her prøver vi ikke å ta sorgene på forskudd, men samtidig vet vi av erfaring at det kan være greitt å være mentalt forberedt på det vi kan. Tiden får se hva resultatet blir. Ellers skal vi også treffe igjen både spiseteam og fysioterapauten, så der er det nok noen som skal se forskjell på tuppa:)

I skrivende stund er Jon Håkon på fotballkamp i noe vi greitt kan karakterisere som "drittvær"!! Høsten er nok utvilsomt like rundt hjørnet, så da er det nok bare å motivere seg på mørke og stormfulle kvelder i tiden framover! Avslutter kveldens blogg med et par bilder jeg tok på tur heim fra Åre i helga. Her ser vi at høsten også kan vise seg fra en finere side enn hva den gjør ikveld!!

Gjevsjøen i herlig positur!!

Vi tok en liten avstikker til Storulvån. Vi skimter såvidt sylene i bakgrunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar