mandag 28. september 2009

Rask retur fra Riks`n!

Ja, det ble med uforettet sak vi på torsdag ettermiddag dro hjem fra Rikshospitalet. Synne skulle teste blærefunksjonen sin, som i det hele tatt var grunnen til at vi reiste nedover. Da Synne ble lagt på undersøkelsesbenken og kateteret ble satt på plass, sviktet maskinene som skulle gjøre undersøkelsen, og etter å ha vært i kontakt med både medisinskteknisk og leverandør, så var faktum at det ikke ble noe test den dagen. De kunne heller ikke love når maksinen var reparert, den hadde forøvrig aldri sviktet før og var i bruk senest dagen i forvegen, så da var det for oss å bare pakke sammen og sette seg på første fly. Skikkelig ergerlig å ikke få gjort disse testene, som da ble utsatt i 3 mnd!!!
Men noe fikk vi da ut av turen da vi fikk truffet både spiseteam og fysioterapaut. Så da ble det lagt nye planer for både spising og fysisk trening for videre utvikling. Bare siden torsdag og fram til idag, har Synne tatt mange skritt alene, flere og flere dag for dag. Det er en eksplosiv utvikling vi er vitner til:) Og såå fornøyd selv når hun kommer seg opp på føttene for egen maskin. Ikke så rent lite stolt mamma og pappa eller da:)


Ble da tid til noen runder med heis også ved dette oppholdet. Denne gangen på sykkel:)

Så siden det ble såpass snarlig retrett, ble det "frihelg" på oss alle, som vi valgte å bruke på en tur på hytta i Stuggudal. Vi hadde med onkel Kristian, som er stadig like populær for Synne, og sammen fikk vi gjort unna litt vedarbeid for vinteren. Synne fikk også møte bestemor og bestefar i helga, til stooor glede for liten og stor:)

På tur hjem fra hytta igår, tok vi turen innom verdens tøffeste Andreas med familie!! Det er alltid like trivelig å være sammen med den familien, og vi prøver vel å trøste og støtte hverandre så godt vi kan, og ikke minst dele våre erfaringer!! De har også har møtt mange utfordringer med sykt barn!! Andreas har virkelig hatt en tøff start på livet, men det er så hæærlig å se det humøret og livsviljen den lille kroppen innehar. Snakker om tøffing altså!!!! Så er han så heldig å har ei storesøster som er superflink med lillebroren sin. Vi er imponert over hele familien, og er overbevist om at neste hinder på vegen skal gå kjempebra!! Synne fikk ellers kjempefine gaver av dem, og vi må sende en takk og klem til bestemødrene til Andreas og Henriette for hyggelig overraskelse:)

Dagen idag har vel mer og mindre blås og regnet bort. Fint vær å være inne i kan vi vel si. Synne fikk bade fra morgenen av, så da var dagen hennes reddet:) Ellers oppdaget vi en meeget ubuden gjest da Synne skulle finne senga si for en dupp i 12 tida. Da var en fugl på tur ut gjennom vinduet, og en var igjen på soverommet. Etter å ha kjent smaken av hjertet i halsen, valgte jeg å finne fram vogna så Synne fikk duppen sin i gangen:) For meg kan man gjerne skyte spurv med kanoner, for fugler er IKKE ålraite dyr!!!! Det værste var at da Jon Håkon kom hjem å skulle utrydde dette monsteret av en kjøttmeis (!) , så fant han ingen fugl. Whæææ....hvor har du gjemt deg din ........MEIS!?!?!?!?
Vi har ellers vært med et nytt lass på gjenbrukstorget. Disse rundene tar det aldri slutt på. Gosh....hvor mye søppel man genererer!!

Nå er det straks natta, og jeg kan fastslå at det blir nok søvn bare på et øye for min del!!! Får bare håpe fuglen er fløyet.......:)

Natta folkens! Videre følger masse bilder fra siste dagers hendelser!



På tur opp til hytta besøkte vi bestefar på "kaffe koppen". Der traff vi Kjerstina som er 102år. Altså 100 år forskjell på disse to flotte damene. Slå den!!


Synne i sitt ess:)


Til alle bekymrede blikk; hun drikker IKKE øl altså!! :)


"Blir det mat å få snart eller?"


Gammelvollsjøen i nyydelig positur!


Tid til flere turer i meis ble det. Ikke heelt fornøyd med det kanskje.....?! :)


Sammen støtter vi en god sak...:)


Gutta boys in action!


Jeg setter brillene (opp-ned) på min nese.....


Snart går jeg selv altså!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar