tirsdag 1. september 2009

Arbeidslysten lever


Både liten og stor må trå til når det er arbeid i hagen:)

Her i Uglemsmoen er det prosjekt platting som er i gang. Liten og stor har de siste dagene jobbet hardt for å få den ferdig til helgas store bursdagsfeiring. Da skal vi feire både mammsen og Synne som har bursdag på søndag begge to. Da skal vi kunne boltre oss rundt 3/4 av deler av huset uten og måtte trå på bakken. Renslig og ikke minst toppers for den som skal klippe plen.


Skogen neste.......!

Ellers så er vi alle hjemme denne og de to neste ukene. Pappsen har ferie, og det er godt å være sammen alle tre her i Uglemsmoen. Vi leker oss, roter masse og har det kjempefint. Mammsen synes nok også at det er fint å få litt avlastning i jobben som underholder for solstrålen, som den siste måneden har blitt en bestemt liten dame. Her kan vi bli riktig så trist og sint om vi ikke får det som vi vil. Men heldigvis er smilet raskt tilbake.
På søndag var vi på dugnad på Stjørdala. Mammsen og Synne deltok på maling hos tante Solveig & co, mens pappsen tok med seg motorsaga og ryddet sammen med tante Margit & co rundt hytta i Buan. Det er godt å gi noe tilbake når vi vet at de har stilt opp og vil stille opp senere når vi trenger hjelp. Det er hver sin gang å ha behov for en ekstra hånd. Synne synes dessuten det er kjempestas med søskenbarna sine på Stjørdal og søndag var det Sondre som var den store helten.
Mandagen gikk med til levering av søppel, henting av material og masse andre småærend her og der. På ettermiddag reiste vi til mormor på middag, og pappsen smilte godt når det viste seg å bli servert koteletter. Ellers så har Berit og Synne vært aktive på kjøkkenet i det siste. Med bursdagsfeiring til helga, må kakebeholdningen sikres.

Nå har vi tatt kvelden her i Innbygda, og litjmor sovnet godt mellom 8 og 9. Den eldre garde skal prøve lykken på Extra før vi sier natta. Det tar på å jobbe med kroppen for en kar som kun er vant til å slite ut tastatur til vanlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar