søndag 13. september 2009

Tjänare grabben!!

Ja i skrivende stund sitter jeg og Jon Håkon på Holiday Inn i Åre! Etter ei mildt sagt hektisk siste uke, var det nå veeldig godt med et par netter her på hotellet! Synne er på avlastning, og vi har fått mange tilbakemeldinger derifra i løpet av helgen på at hun har det meget bra og holder damene rundt seg der i aktivitet:) Hørte henne istad på telefonen snakke om "mamma", så da er helga mi reddet:)

Det er nå ei uke siden siste oppdatering på bloggen. Vi feiret bursdager forrige søndag, og fortsatte med feiring på mandagen. Da fikk vi først et trivelig besøk av Anita med barn, og på kvelden kom damene i spareforeninga en tur. Alltid like trivelig. Siden disse damene nå ble nevnt, må jeg sende ei stooooooor hilsen til Randi og Frode som ble foreldre til en kjempefin jente igår lørdag!!! Endelig ble det deres tur, og vi er så glad på deres vegne at alt itillegg er bare bra!!
Bir supert med tak på terrassen:)

Ellers har siste uke gått med til bygging av tak på terassen. Her har vi fått super hjelp av en god nabo!!! Må virkelig si det har gått i rakettfart, og det står ikke mye arbeid igjen før også det er ferdigstilt. Jon Håkon har virkelig stått på ukene han har hatt fri fra arbeid, med bygging av både platting og tak, og også andre små prosjekter. Superflink mann jeg har altså:)
Nå har det seg sånn at vi inviterte ca 30 stk av famlilie, naboer og venner til en "takkefest" sist fredag. Vi ønsket å gi noe tilbake til alle de som stilte opp og hjalp oss i tiden rundt sykehusoppholdet i sommer. Meningen var da at vi skulle holde denne festen på terassen....under det nylagte taket. Men værmeldinga var ikke særlig god tidlig i uka, så vi var så heldige å få låne garasjen til naboen og holdt da festen der istedet. Det ble en kjempetrivelig kveld fra a til å:)

På onsdagen var det på tide med en ny kontroll på St Olavs. Vi oppdaget dagen før at kateteret til Synne var lekk, så vi fikk skiftet det på onsdagen. Men Synne rakk likevel å få urinveisinfeksjon grunnet dette. Hun får nå antibiotika, så den er forhåpentlig snart ut av kroppen igjen. Hun utvikler seg fortsatt i "rekordfart" og det dukker stadig vekk opp nye ord i vokubelaret:) Hun blir også stødigere dag for dag, og vi håper og tror om ikke lenge går hun for egen maskin!! DET blir litt av en merkedag;) Så godt det skal bli for hennes del, å kunne følge de andre barna på hennes egen alder!!

Så etter en travel uke, koser altså jeg og Jon Håkon oss her i Åre. Her har vi slappet av i 2 dager på rad med boblebad og diverse saunaer. Vi har spist god mat, godis, og ikke minst fått testet golfsvingen i simulatoren her. Vi har også sett Åre fra "luften" oppe ved det beryktede hotellet Copperhill. Flott plass, men kronglete adkomst etter min mening!!
Så nå sitter vi her på rommet og ser Stabæk - Rosenborg, så det kan visst ikke bli mye bedre i følge min bedre halvdel:) Vi er jo som kjent ganske rastløse begge to, så om ikke dagens program er nok, har vi planlagt en bowlingrunde når fotballkampen er over. Kan vel nevne at vi er konkurransemennesker begge to, så vi oppsøker gjerne muligheten for en liten "tävling" :=)

Ha en fin kveld, så håppast vi alle på Rosenborgseier!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar